Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinaa900rr

Nadżerka ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość Malinaa900rr

Witam. Mam mały problem być może ktoś z was już tak miał. mam nadżerkę gin. powiedziała ze jest bardzo mała i nie wymaga niczego . w Niedziele kochałam się z moim chłopakiem i odczułam straszny ból w okolicach jajnika takie ostre kłucie . dziś chciałam zobaczyć czy nadal boli z sprawdziłam naciskając na brzuch czy boli i tez bolało , ostygając palcem w środku(do końca) odczułam straszne kłucie czy jest to spowodowane ta nadżerka , dodam ze gdy (nie mówiąc brzydko) nacisnęłam odbyt to czułam znowu to kłucie , czy możecie mi pomóc ? bardzo prosze o pilną pomoc

Gość Malinaa900rr
Dotykając*

Gość Malinaa900rr
Pomożecie?

Gość nie ginekolog
Powinnaś zmienić chyba ginekologa..., jeżeli masz nadżerkę, to powinien Ci przepisać globulki dopochwowe itd... jakieś leki..., lub jeżeli jest to poważniejsze to taki zabieg wypalanka i też globulki. Idź do porządnego Ginekologa żeby Cię porządnie wyleczył, nie bagatelizuj tego.

Gość Malinaa900rr
Ide w czwartek , to bedzie juz 3 gin. Jeden wg nic nie widział teraz ten ze mała ciekawe co trzeci powie ;/ ale to jest taki ból nie do wytrzymania pierwszy raz takie cos poczułam .Miałam robione badania i wszystko ok po za wymazem