Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinaa900rr

Nadżerka ból podczas stosunku

Polecane posty

Gość Malinaa900rr

Witam. Mam mały problem być może ktoś z was już tak miał. mam nadżerkę gin. powiedziała ze jest bardzo mała i nie wymaga niczego . w Niedziele kochałam się z moim chłopakiem i odczułam straszny ból w okolicach jajnika takie ostre kłucie . dziś chciałam zobaczyć czy nadal boli z sprawdziłam naciskając na brzuch czy boli i tez bolało , ostygając palcem w środku(do końca) odczułam straszne kłucie czy jest to spowodowane ta nadżerka , dodam ze gdy (nie mówiąc brzydko) nacisnęłam odbyt to czułam znowu to kłucie , czy możecie mi pomóc ? bardzo prosze o pilną pomoc

Gość Malinaa900rr
Proszę o pomoc..:(

tak moze to byc spowodowane nadzerka - ale tez nie musi :/ jesli masz to za kazdym razem - idz do ginekologa

Gość agula8
nadżerka jest zmianą sluzówki pochwy-nie powoduje raczej bólu w brzuchu, możesz odczuwać bół po stosunku-jakby po otarciu tej zmiany..tak mi się wydaje.A czemu lekarz nie zalecił leczenia choćby farmakologicznego? jak miałam małą nażerkę to leczyłam ja albothylem,póxniej brałam osłonowo lactovaginal.

Gość Malinaa900rr
Dziewczyny to straszne byłam dziś u innego ginekologa powiedział ze tamten gin. jest chory chyba bo ja mam torbiel na prawym jajniku a tak prawidlowo to dwa wymiary 6x7 cm ! gin powiedział ze jeżeli nie pęknie mi z miesiączka to moge dostać krwotoku wewnętrznego i bede miała operacje co za fatalny błąd ! czy ktoś miał torbiele operacje i wg Prosze o pomoc bardzo jestem zestresowana