Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfetrueue

Zona mnie zdradza

Polecane posty

Gość gfetrueue

Gdzie moj temat? Kafeteria publikuje tylko szczesliwe zakonczenia i historie???

Gość sdwwwfs
śledziłem go i właśnie też się dziwię, że znikł

Gość ytitt
Zdradź ją.

Gość gfetrueue
Zajebiscie,nawet ponarzekac nie mozna bo kasuja! Zonka wraca za 2 godziny.szykuje dla niej kolacje :) to sie zdziwi suka :)

Gość czy w tej kolacji
bedzie muchomor sromotnikowy? Nalezy jej sie taki barszczyk :-P

Gość gfetrueue
Szkoda muchomora na nia. Poza tym matka jest dobra.jako zona sie nie sprawdzila. Ale nic to.poczekam jak wroci,kolacyjke podam a potem sie grzecznie zapytam czy sie puszcza

Gość gfetrueue
Spoko.moge napisac.nie obiecuje ze od razu bo chuj wie jak sie skonczy sytuacja dzisiaj.ale jak sie uspokoje to napisze. I tak sie musze opanowac.mala spi a nie chce robic awantur przy niej

Gość czy w tej kolacji
myslisz , ze sie przyzna ? Bedzie gadac , ze te maile to krasnoludki napisaly .A tak naprawde to myslisz, ze zdradza cie fizycznie tez?

jeżeli wiesz, że tak jest to po prostu ją zacznij teraz pakować, że jak wróci to będzie wiedziała o co chodzi i nie potrzeba zadnych awantur. Po co będziesz sobie język pruł, czy się puszcza czy nie. Krótka piłka i juz/

Gość gfetrueue
Latwo radzic.spakuj ja.myslicie ze zachowalibyscie spokoj i tak po prostu bez awantur zaczelibyscie pakowac rzeczy osoby,ktora uwazaliscie za milosc zycia,dla ktorej tyle sie posiweciliscie? Kurwa,tyle lat zmanrowanych.zaufania kurwa! Nie.chce uslyszec przynajmniej jak sie tlumaczy,jak klamie ze to krasnoludki napisaly.chociaz troche bolu chce zobaczyc. Nie obchodzi mnie czy sie przyzna czy bedzie sciemniac.chce zobaczyc jak kreci,i zobaczyc jej mine jak sie zapytam czy sie puszcza. A maile byly jednoznaczne.gadanie o kutasie kolegi zza biurak to chyba nie jakis niezobowiazujacy flirt?

wiem, że nie jest łatwo. Nie chce dyskutować na to ile czasu byliście razem, ja po 6latach zostałem olany. Po prostu powiedziałem jak jest co zobaczyłem i się skonczyło. Ona dzwoni do mnie do dziś, ale ni chuja. Ja sobie bólu oszczędziłem przez zachowanie krotkie wypierdalaj. Więc Ty zrobisz jak uważasz tylko szkoda dziecka

Gość czy w tej kolacji
moze tamten ma wiekszego a baby na to leca .Jestem kobieta ale slysze , jak kolezanki gadaja wkolo o wielkosciach .Facet -maz na zapieprzac i lozyc na rodzine .Do przyjemnosci jest przyjaciel .

Byles zonaty? Bo stary,gdyby to byla zwykla dupa z ktora sie bujam to ok.ale to moja zona,matka mojego dziecka! Nie dam rady bez slowa ja spakowac. Lapy mi sie trzesa od tego wszystkiego i wiem ze padnie wiele slow z mojej strony dzisiaj. Ale kurwa jak bardzo ja kochalem tak jej teraz nienaiwdze

naszczęście u mnie bez ślubu było. Był skrajnie planowany, ale na tym się skonczyło. każdy się szanuje i zna swoje wartości. Rozumiem Twoją sytuacje. Lekko Ci nie będzie, ale życze jak najlepiej.

Mam gdzies czy ma wiekszego.ja znam milion kobiet ktore maja wieksze cycki i zgrabniejszy tylek od niej a jakos jedyna zdrada z mojej strony bylo zerkniecie.do lozka sie nie pchalem zadnej.po to kurwa zakladam rodzine zeby zdecydowac sie na monogamiczny zwiazek.obojetnie czy ma 5kg nadwagi i cellulit na dupie!

Gość Kupidyn/
nie Ciebie jednego zdradza.Sporo kafeterianek też to czyni .Świat jest pełen rogaczy,fizycznych lub mentalnych.Wiem ,że temat to prowo:)

Dobrze gadasz jak prawdziwy facet. Zdecysowany, ale tego nie muszę mówić bo sam to wiesz.

Gość czy w tej kolacji
podoba mi sie , jak mowisz .Durna ta twoja zona , ze takiego faceta moze stracic , no chyba ze jej przebaczysz lekka reka. Ja akurat nie zdradzam i nigdy tego nie zrobie .Gdyby jednak moj maz zlapal mnie na jakis romansach -wiem, ze walizki stalyby obok drzwi jeszcze tego samego dnia . Probuje zrozumiec gdzie moglbyc powod?Duzo czasu spedzales w pracy?

Nie znam powodu.przeczytalem tylko pare maili i to wybiorczo. W pracu spedzalem duzo czasu.ale nie dla przyejmnosci,tylko zeby jej bylo dobrze. Zeby sie kurwa martwic nie musiala o nic.i mam za swoje.

Nie przebaczy jej. To się może tak skończyć, że jeszcze nie będzie miał ochoty dziecka zobaczyć. Znam taki przypadek, gdzie chlopak sprzedal caly dorobek rodziców by odremontować mieszkanie u żony i co? pierdolnął to i szlaja się po świecie bez niczego.

Gość czy w tej kolacji
no jest okropnie niewdzieczna kobieta .Moze tamtemu tez anlezy zrobic kolo wacka , niech ma smrod w domu .Przeciez bezkarnie nie moze wchodzic do twojego kurnika i podbierac ci jaja .

Gość a dodatki, szpilki welon okryc
.............

To jest pewne,ze nie pozwole frajerowi bezkarnie bzykac mojej zony :D wlasnie zakladam profil na fb i bede szukac kurwa jego zonki

teraz to nie ważne. Stało się i nie ma co ubolewać. Teraz to możesz być z siebie dumny jakim byłeś mężczyzną. A zobaczysz. Minie kilka dni i na kolanach będzie chodziła za Tobą bo jej się ukróci trochę, a tamtemu powie, że wyczaiłeś zdradę to on ją wyśmieje. Nie zwiąże się z nią bo by Ci o tym powiedziała, prawda? Kwestia kilku dni. Ale niech sobie ona już radzi. Ty powiedz to co masz powiedzieć i nie rób nic więcej. Weź tylko kilka dni urlopu i wyjedź gdzieś bo nie będziesz się mógł skupić na pracy, a taki wyjazd Ci pomoże.

tak i zrob screen shoty maili i wyśij jego żonie. Jak rozpierdolić to z fundamentami

Nie ma szans na zrzuty.lapa wylaczylem i juz nie mam ochoty tam zagladac.kobiecie napisze pare cieplych slow i niech pilnuje chuja. Albo uwierzy albo nie,ale przynajmniej bedzie mial jazde przez pare dni.profil znalazlem.wiadomosci jeszcze nie wysylam.nie chce uprzedzac faktow. Najpierw moja kochana zona.

No jak uważasz, rozumiem Twoje podejście. A ona sobie kupiła tego laptopa czy Ty?