Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfetrueue

Zona mnie zdradza

Polecane posty

Nie tak dawno. Cos kolo tygodnia temu.ale czesciej z mojej inicjatywy niz z jej. Zonka mi pisze pelne namietnosci smsy. Wyzywa mnie od psychicznych. Czekam na nia w domu. Nie wiem co bedzie. Przy dziecku bede spokojny.ona raczej tez.

Gość sukienka i co he
a ty jej nigdy nie zdradziles? teraz biedny juz chyba zadnej nie zaufasz

Gość Bubble Shoter
Nie znam dokladnie tematu, ale uwazam, ze "zonka" przyjela taktyke -najlepsza obrona jest atak-chce ci namieszac w glowie, ze cos ci sie przewidzialo i jeszcze smiesz jej psuc opinie tymi pomowieniami. byc moze na przepraszania, lzy i zapewnienia o milosci przyjdzie czas, gdy sie skapnie, ze to nie przelewki i kopniesz ja w dups. No chyba, ze od dawna sie zamierza, by Cie zostawic.

Gość Bubble Shoter
z mieszkania mozesz ja wykopac, a nie ze dama wraca sobie jak gdyby nigdy nic. Dziecko w przedszkolu, Ty piszesz, ze dasz rade, to w czym problem? Pewnie masz nadzieje, ze to okaze sie tylko zlym snem?

Gość twoja zona jest
cala w sprzecznosciach , bo tu smsy namietne a dalej wyzywa od psychicznych . Nie widzisz tej rozjechanej jej jazni?

Gość entity
Facet, za telefon i dzwoń do adwokata. Ona wygląda na zimną sukę, a takiej wszystko jedno, litowac się nad Tobą nie będzie. Zabezpiecz się, bo to szmacisko pierwszej wody. A żonie gacha zaproponuj wspólną pracę nad zbieraniem dowodow.

Gość slalom Malejkum
a ja uważam, że autor próbuje stworzyć marną prowokację :D coś mi się widzi, że z niego bajkopisarz "grafoman" :D

Nie wiem kurwa co robic.zlamala mi serce. Staram sie zachowywac normalnie przy malej ale lapska mi sie trzesa. Wiem ze stara sie odwrocic kota ogonemto nie jest glupia kobieta. Chcialbym uslyszec jakies wyjasnienia,nawet kurwa jakby zaczela plakac,przepraszac,moze bym staral sie zrozumiec.ale tym wyzywaniem zaskoczyla mnie.to nie moja zona. Ja jej nigdy nie zdradzilem

Gość slalom Malejkum
ma publiczność, doradców od serca więc co mu szkodzi powkręcać ludzi nudzi się gość/gościówa i to wszystko :D

Gość Bubble Shoter
Dowody tez bym zebrala.

Gość Bubble Shoter
Ryzyk, fizyk-polowa tematow moze byc prowokacja :D

Gość slalom Malejkum
myśląc logicznie, jaki facet siedzi 2 dni na forum przeżywa rzekomą zdradę żony i do tego prosi o porady, pomoc :D normalny facet wziąłby sprawy w swoje ręce a nie użalał się i zdawał relację: zadzwoniła, napisała, wysłała sms ( i tu treść), powiedziała, wyszedłem, przyszedłem, jadę po córkę, wyprowadziłem się do hotelu już wróciłem i jestem w domu itp itd :D cyrk na lejcach a nie facet :D

Gość Bubble Shoter
Osoba, ktora zalozyla temat daje nadzieje na to, ze isnieja jeszcze fajni faceci :D

Gość entity
No chyba nieźle, że przynajmniej gdzieś się otworzy. Napisał wcześniej, że miał kontakt z żoną gogusia, nie? Powinien się schlac, sprac babe I tyle, co?

nie siedze na kafe od wczoraj i 99% tematow ludzie uwazaja za prowo.takze nie dziwie sie. Mysl co chcesz,kurwa nikomu nie zycze tego.oprocz tego frajera.a propo relacji: siedze na krzesle i patrze na tv z mala. Potem dam jej jesc. I bede czekac na zone. Cdn :O

Jestem ciota bo co wg Ciebie powinien teraz zrobic kurwa??????mam male dziecko. Mam ja wypierdolic z mieszkania? Przeciez to matka mojego dziecka. Mam jej przypierdolic? ?mam jenu przypierdolic? Powiedz jak zachowuje sie normalny facet

Gość sukienka i co he9878677
wystaw jej lache i powiedz-ssij zoneczko:D

Gość slalom Malejkum
nie siedze na kafe od wczoraj i 99% tematow ludzie uwazaja za prowo.takze nie dziwie sie. Mysl co chcesz,k**wa nikomu nie zycze tego.oprocz tego frajera.a propo relacji: siedze na krzesle i patrze na tv z mala. Potem dam jej jesc. I bede czekac na zone. Cdn x x no no, na tym wątku siedzisz od założenia, od wczoraj jeżleli siedzisz tu długo, to powinieneś zauważyć jakie to jest forum :D topsz, a potem zrelacjonuj nam co zrobiłeś do jedzenia, o której kupkę żeście robili jakiego mydła używałeś podczas kąpieli jakimi perfumami żona pachniała po powrocie do domu :D

Gość slalom Malejkum
Powiedz jak zachowuje sie normalny facet x x siedzi na kafeteria.pl damska torebka, płacze i się użala nad podłością kobiet :D

Gość slalom Malejkum
:D a może zajmiesz się swoim krzesełkiem, córką i tv zamiast śledzić kafe i pisać :pierdol się :D fajny tatuś z ciebie :D

Gość slalom Malejkum
jeżeli mówisz:pierdol się do żony to nic dziwnego, że poszła i się pierdoliła ale nie z tobą :D

żona go zdradza, a on ma beztrosko bawić się z córką, pewnie o niczym innym nie marzy, skoro córka sama się bawi i jest ok, to po co ma się wysilać na bycie super tatą w takiej sytuacji, kiedy świat wali mu się na łeb

Gość slalom Malejkum
::D zawsze szery :D dziunia, przejrzyj na oczy :D

Gość entity
Te, ciapaty, a ty co tu robisz? Tak, tak k...wa wygląda życie rodziny z małymi dziećmi: kupka, papu, zachowanie spokoju dla dobra dzieci, chociaż w środku kipi. Nie wiesz nic o życiu i spadaj. Autor zachwuje się jak najbardziej w porządku, a że chce się wygadac? Co, do kumpli zadzwoni? Czy do rodziców? Gada w eter, zdrowo..