Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfetrueue

Zona mnie zdradza

Polecane posty

Gość Bubble Shooter
:)

Gość Bubble Shooter
Nie.

Gość Jozef i na
wybacz ale przy całym szacunku do Twojej osoby i dawanych przez Ciebie rad co to za poker face teraz gdy ona już wie że on wie? I na dodatek pewno wie że on żadnych dowodów nie ma, skoro idzie w zaparte? Sprzymierzeniec w zonie? A na podstawie czego? Bo ja nie bardzo rozumiem jak można informować kogoś że współmałżonek zdradza nie mając na to żadnych dowodów . No i jeszcze do czego ten sprzymierzeniec miałby być potrzebny. Spokój to dobra rada, spokojnie zastanów się czego chcesz teraz, widzisz szansę na ratowanie czy nie.

Gość ssssssssssssssss
.............................................

Jak mam ratowac cos co wg mojej zony wymyslilem od poczatku do konca.mam ja przeprosic? Ona chyba tego oczekuje,bo wylazla z pokoju i przerchodzi obok mnie jak gora lodowa. Tez ja ignoruje ale to zaczyna sie robic komiczne.zwlaszcza ze nie pozarlismy sie o kurz na polkach.

Gość Jozef i na
Wystąp o separację

polecam, tytul to green street hooligans ---- rozmawialam o nim godzine temu ogladajac whisky dla aniolow. chyba czas ustalic jeden login :)

Gość Bubble Shooter
Ogladalam cos podobnego kiedys, bodajze rzecz dziala sie w Glasgow.

Tak zrobie.znacie dobrego prawnika? ;) Jutro jade do banku,na pewno ja odcinam.na corke daje i bede dawac.ale ona nie dostanie nic.

Zawsze szczery - czytalem Twoje rady i postaram sie zastosowac je. Jestem dosc wybuchowy wiec nie wiem na ile uda mi sie je wdrozyc w 100% ale przynajmiej przez pare dni dac jej czas. Nie bede pytac.nie bede rozmawiac.poczekam i zobacze co zrobi Wpadne jutro. Jesten wykonczony psychicznie ide pod prysznic.zimny. trzymajcie sie

Gość Jozef i na
A rozdzielność majątkową macie? Bo jeśli nie to raczej nie możesz jej odciąć.

Gość ja tak zrobilam.
autorze, jesli macie wspolne konto a ona jest wpolwlascicielem, to mozesz zalozyc nowe konto i ze starego przelac kase je zamknac.

Gość Hahaha co takiego
zrobisz odcinajac jej twoje finanse... Jak nie jest glupia to sie za chytrego golodupca nie brala. Jak nie jest glupia ;)

Gość kÓgel FoN tzFancisH
..i jak tu dyskutować z Islamem.....byłaby krótka piłka....

zawsze szczery - ty jesteś wielkim hipokrytą wypowiadasz się na wielu wypowiadając swoje krytyczne zadanie wobec kobiet które zdarzaj , krytykujesz czasem poniżasz słownie, a tu kuźwa co? o ja jaka pierdolona solidarność plemników!!! facet możesz robić co chce, ale baba to zawsze zimna i wyrafinowana suka dla ciebie tak? kurwa mać większego barana o ciebie nie znam i ten twój nick zawsze szczery, a powiano być zawsze obłudny..........hahhahah rozmierzyłeś mię tylko , a twoje zadanie i opina jest gówno warte bo oceniać to każdy potrafi, ale być obiektywnym w tej ocenie to już jest trudniej !!

a co do autora tematu. niektórzy maja tu racje i przykro to stwierdzić, ale jeśli to prawda ze twoja żona cie zdradziła to po jej zachowaniu ona nie jest godna, abyś jej przebaczył jest ona wyrafinowaną kobietą i trzymam za ciebie kciuki aby wszystko się udało. wiem ze to tak łatwo mówić ale bądź spokojny bo agresja i zburzonymi emocjami nic nie zdziałasz a pogorszysz.uśpij jej czujność, wiesz co może to głupia rada , ale może się uda: daj jej do zrozumienia , że je wybaczyłeś , ze chcesz być z nią mimo tego rzekomego romansu , bo ja kochasz możne ona się uspokoi i będzie ciągnęła to dalej wiedząc ze ty jej wybaczyłeś a ty będziesz zbierał przez bardzo krótki okres czasu dowody na jej nie wierność najważniejsze uśpić jej czujność

pamiętaj musisz być cierpliwy i najważniejsze zbierz dowody, bo niestety kobiety są mściwe i czasami głupie pindy biorą dziecko jako kartę przetargowa wiec....... powodzenia i mocno trzymam za ciebie mocno kciuki !!!!! ps. postaraj się , aby twoja zona miała szanse się wytłumaczenia ciekawe co powie hhh?

wypowiadasz się na wielu wypowiadając swoje krytyczne zadanie wobec kobiet które zdarzaj , krytykujesz czasem poniżasz słownie, a tu kuźwa co? o ja jaka pie**olona solidarność plemników!!! facet możesz robić co chce, ale baba to zawsze zimna i wyrafinowana suka dla ciebie tak? x czy ty jestes tylko tylko nierozgarnieta czy solidnie pierdolnieta? twoj przekaz brzmi mniej wiecej tak - mowiles, ze jestes wegetarianinem a teraz nie jesz miesa!! x idziemy dalej: niestety kobiety są mściwe i czasami głupie pindy biorą dziecko jako kartę przetargowa wiec. x jak to sie ma do tego wyzej? x i dalej: ona nie jest godna, abyś jej przebaczył jest ona wyrafinowaną kobietą x i dalej: będziesz zbierał przez bardzo krótki okres czasu dowody na jej nie wierność najważniejsze uśpić jej czujność x wez ty sie lepiej moze zajmij lekcjami, jesli jestes dorosla to moze przypomnieniem podstawowych zasad j polskiego a pozniej wchodz na forum, bo obraz siebie jaki przedstawilas w tych trzech postach jest zatrwazajacy

Witam, ja juz po kawie :) core odwiozlem do przedszkola i zaraz wybieram sie do banku. To nie jest nasze wspolne konto. Mamy dwa oddzielne.tyle ze ona dodatkowo ma dostep do mojego. Ja do niej nie mam. Zawsze twierdzilem ze zarabiam tyle zeby za moje sie utrzymywac a ona swoja pensje niech wydaje na co chce. Sie skonczy :)

Gość stdyfuvghbjlnm
a ten dalej ryczy na forum zapomniales napisac o ktorej kupke dzis zrobiles :o

Gość Bubble Shooter
Nie, zebym bronila ZS, ale w wiekszosci jego komentarzy jest racja, niestety :P Niestety dla kobiet, bo wiele tu tematow zaklada, maja problem ewidentny, ale na forum szukaja potwierdzenia, ze to tak naprawde nie problem, ze nie ma sie czym przejmowac. Prawda jednak jest taka, ze sa uzaleznione od faceta/meza albo finansowo albo emocjonalnie. Licza na kolko wzajemnej adoracji, nie sluchaja rad. Ja jestem w stanie to zrozumiec, bo kobiece myslenie rozni sie od meskiego. Komentarze ZS sa krotkie i na temat, czesto naprawde trafne i pomocne-ale nie dla kogos, kto tak naprawde nie liczy na prawdziwa rade a tylko chce sie pouzalac . Ja z doswiadczenia moge napisac, ze kiedys tez bylam taka typowa "kobietka", mialam kobiece podejscie do sprawy, co owocowalo nieporozumieniami z mezem. Gdy w koncu spojrzalam na swoje problemy bardziej "po mesku", znalazlam zloty srodek :) Dlatego, stety albo i niestety rozumiem i popieram wpisy ZS. Kobiecie, gdy sie cos dosadnie napisze, to nie rozumie, dasa sie, obraza, a facet z facetem z reguly osiagnie porozumienie.

Kobiecie, gdy sie cos dosadnie napisze, to nie rozumie, dasa sie, obraza x na szczescie sporo kobiet po tej pierwszej kompulsywnej reakcji popada w refleksje i nagle stwierdza, ze w sumie to jednak nie takie glupie :-)

Bubble Shooter- co do zawsze szczerego chodzi mi o to ze często wypowiada się w sposób krytyczny i dosadny . ja wiem jakie są kobiety i tu się zgadzam ( nie jestem typowa babinką , która plącze do poduszki lub się obraża ) chodzi oto , ze autor tez tu ma krytyczne wypowiedzi na temat wypowiadających się tu osób a jednak na tym forum zs się wypowiada i to po stronie autora trzymając tak zwana sztamę. z reszta co mnie obchodzi zs pomóżmy facetowi - autorowi