Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwna19

co zrobiłam nie tak?!

Polecane posty

Hej:) Mam 19 lat. Na początku listopada poznałam chłopaka moich snów. Zaczęło się niewinną rozmową w klubie, gdzie na wstępie oznajmił mi, że ma dziewczynę. Sam D. (tak będę go nazywać), jest uczniem z wymiany studenckiej. Wziął ode mnie numer i tak to się zaczęło. Wieczne spojrzenia, komplementy, uśmiechy, trzymanie za rękę. Najbardziej podobał mi się moment, kiedy ze łzami w oczach powiedział mi,że pragnie mnie pocałować,ale nie może,bo ma dziewczynę.Wiele razy wystawiał mnie do wiatru ze spotkaniami, co oczywiście strasznie mnie męczyło. Pewnego wieczoru, 2 miesiące od naszego pierwszego spotkania, oznajmił mi, że zerwał ze swoją dziewczyną, nie szczędząc mi kolejnej porcji komplementów itd. Niewiele później urządziłam imprezę, na którą go zaprosiłam. Byliśmy lekko wstawieni i stało się- pocałował mnie ,a ja stałam się najszczęśliwszą dziewczyną na świecie. W dalszej części imprezy oznajmiłam mu,że się w nim zakochałam,a on odpowiedział mi kolejnym wspaniałym pocałunkiem. Byłam głupia myśląc,że wszystko się wyjaśni i ułoży...stało się na odwrót. Od tamtej pory tylko mnie unika. Mam wrażenie,że mnie nienawidzi i nie może na mnie patrzeć! Co się stało? Co zrobiłam nie tak? P.s Proszę,nie chcę,żębyście myśleli,że to typowy podrywacz. On naprawdę taki nie jest!

Gość ytitt
1) Zbytnio się pospieszyłaś z tekstem o zakochaniu. 2) Zbytnio się pospieszyłaś z całowaniem. 3) Zaniedbałaś etap wzajemnego poznawania się i budowania bliskości 4) Zapomniałaś, że poprzednie związki nie znikają z dnia na dzień...

Gość ytitt
On chyba nie zapomniał jeszcze o tej swojej dziewczynie/byłej dziewczynie... A teraz wstydzi się tego, co z Tobą robił. I dlatego tak się zachowuje. Kiepsko to wygląda. Ustal najpierw, czy jest z nią czy nie.

Nie jest z nią... strasznie mnie boli jego zachowanie....po co narobił mi tyle nadziei? A najgorsze jest to,że nie wiem co zrobić i boję się,że to już koniec :(

Gość niunia nie pękaj ....
niunia na niektóre rzeczy nie mamy wpływu. Ale pociesz się, że każdy to kiedyś przechodził. Potem się człowiek ciut przyzwyczaja, ale każde zauroczenie potrafi boleć. lećę, przepraszamm, ale nie mma pracy a rano rozmowa 3m się:)

Nigdy już nie spotkam nikogo takiego...przesłonił mi cały świat :( Trzymam za Ciebie kciuki! Uda się! I napisz jak poszlo :)

Gość dsmkwre,
naiwna19 skad jestes ?:) chetnie Cie poznam!