Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopy po dniu w szpilkach

Czemu tak trudno znalezc niezłą laskę,która da wylizać swoje

Polecane posty

Gość Fetyszystka wawa
Jagoda blue jeśli jeszcze cię to interesuje to jestem z wawy mam 19 lat i chętnie ci wyliże stópki:) a może jakaś inna chętna Pani się znajdzie, oczywiście nic za darmo:):):)

Gość Fetyszysta wawa
Jestem mężczyzną bo niechcący napisałem fetyszstka

Gość Fetyszysta wawa
super że tak szybko, napisz na mój mail majkel01234@wp.pl

Gość Fetyszysta wawa
od razu napisz kiedy chciałabyś się spotkać:)

Gość kocurek_420
Ja wyliżę stopy i nawet zabłocone buty jakiejś pani ze słupska, koszalina i okolic. Będę podnóżkiem i wycieraczką jak będzie trzeba... Jest jakaś chętna? mój mail kocurek.420@wp.pl

Dorciaaa84 i młoda_suczka? Żyjecie tam jeszcze?;) Czy już z końcem 2013r. temat zanikł, a Wy opuściłyście już to forum? Sorry, że tak po czasie piszę, ale dopiero dzisiaj natknąłem się na to forum i założyłem sobie tu konto;) Pozdrawiam;)

Gość Crazyman_LBN
Nie no, niektórym to równo "na dekiel wali" - wylizać pannę lub niektóre części jej ciała, jak wróciła z randki z innym... To tak, jakbyście chcieli wylizać tego gościa, z którym była... Bleee... Obrzydlistwo...:-/ Ja rozumiem, popieścić swoją pannę, a jak się nie ma, to najlepszą kumpelę, którą to kręci, od stóp wzwyż, jak jest świeża i czyściutka po kąpieli, to jest prawdziwa przyjemność i najlepiej - aby była to wzajemna przyjemność;) Ale takie coś... To mi już podchodzi pod sadomasochizm i całkowity brak szacunku do siebie.