Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karoo12345

mam 160 i 43 kg

Polecane posty

czy to jest dobra waga na moj wzrost? mam tylko 16 lat a mowia ze wpadam w anoreksje .;/

mam miesiączke :D znaczy teraz mi się okres spóźnia i nie wiem od czego ;/ ostatnio próbowałam przytyć, to udało mi się ważyć 45 ale jakoś długo to nie potrwało bo znowu chora jestem i nie mam apetytu i schudłam. tyle że ja wcale nie jestem jakaś super chuda. w szkole pełno lasek chudszych... albo ja już siebie dostrzegam grubą.... nie wiem ;/

zacznij ćwiczyć intensywnie dolne partie ciała (żebyś miała ładna figurę a nie babochłop ;) ) i stosuj kaloryczna dietę aby mięśnie się rozbudowały dzięki czemu przytyjesz :)

tyle że ja to właśnie taki leniuuszek raczej jestem i do ćwiczeń mi nie prędko. z jednej strony uwazam ze jestem gruba i chciałabym schudnac... i taka mysl nie daje mi spokoju nawet gdy chce przytyc...

jesteś gruba? ty masz niedowagę która może zagrażać zdrowiu. zastanów się czy nie masz anoreksji skoro taki myśli ci przechodzą przez głowę

no właśnie zastanawiam się nad tym....... moje kolezanki mają po 167 i ważą 45 i to sprawia ze mam takie mysli... nie wiem co z tym zrobic ..

to one maja jeszcze gorszą niedowagę niż ty.... zastanów się czy chcesz mieć jak najmniej kilogramów czy ładnie wyglądać?

tylko ja siebie nie widzę jako chudą dziewczynę..... ciągle mi się wydaje że mam gruby brzuch czy coś.... chociaż w pasie mam zaledwie 57cm..

Gość xvvnvb
A ja mam 155cm i ważę 47kg :o ale przynajmniej mam tyłek i cycki i wyglądam jak kobieta :P

bo pewnie masz mały tyłek i nogi jak patyczki stąd to wrażenie ;] poćwicz aby mieć ładniejszą, kobiecą figurę.

nie no,xvvnvb cycki to ja tez mam akurat : P levviatan nogi to ja mam najgrubsze hehhe :D

ciekawe bo wątpię abyś w pupie i piersiach miała ok 90 cm przy takiej wadze

Gość jdvccjmkv
ja przy 155 ważę70kg więc ciesz się z Twojej figury..

cieszę się z figury bo mogłam wyglądać gorzej ale zaczynam wpadać w anoreksje tylko nie chce dopuścić do siebie takiej myśli... ;/