Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirandazielonadec

Jestem gorsza od innych

Polecane posty

Gość mirandazielonadec

Ciągle się porównuje do innych. Przez to jestem wykończona, brakuje mi spokoju

Gość ilonazz
a ja mam 20 lat i nie wiem co zrobić ze swoim życiem.. nawet nie mam z kim o tym porozmawiać..

Gość najjaśniejszy władca kafe
nigdy nikt nie powinien się porównywać do innych ba każdy jest inny

Gość mirandazielonadec
w jakim sensie nie wiesz co zrobić, w konkretnej sferze życia czy w każdej?

Gość nitek
jak mówiłem mamy czasy idolów i głupie porównywanie inych ludzi do najwiekszych talentówm świata a jak niejestes mistrzem to ci ciagle kaza sie uczyć i to jest posrane

Gość nikt mnie nie zechceeee smutno
Ja tez jestem gorsza od innych.. nigdy nie będe dość dobra dla nikogo. Dobija mnie to. Nie jestem w ogóle wartościowa, inteligentna czy interesująca.. Nie zasluguje na nikogo:(

Gość najjaśniejszy władca kafe
powinniśmy żyć jak Jezus nakazuje :) nawet pisze tam że nie wolno się do nikogo porównywać

Gość ilonazz
@mirandazielonadec Chyba w każdej. Marzyłam o studiach w Warszawie i od pół roku moje marzenie się spełnia jednakże jestem na beznadziejnym kierunku bez przyszłości w dodatku słabo sobie na nim radze co jest moją winą. Rodzice miesięcznie wydają na mnie krocie jest mi z tym strasznie źle bo idzie to na marne. Od 2 lat jestem w związku z facetem który jest chorobliwie zazdrosny ma 21 lat i jest w maturalnej klasie, nie ma perspektyw na przyszłość. Przy nim z pewnej siebie dziewczyny zrobiłam się szarą pindą która wszystkiego się boi. Co najgorsze nie umiem z nim zerwać. Przez pewien czas zdradzałam go z moim marzeniem z młodzieńczych lat przez co miałam ogromne wyrzuty sumienia jednak nie umiałam tego zakończyć. Gdyby to 'marzenie' nie urwało ze mną kontaktu pewnie robiłabym to nadal.. A teraz co najgorsze. Nie wiem zupełnie co chce w tym życiu robić. Kim ja chce być. Nie mam zadnych pasji w żadnej rzeczy nie jestem dobra. Mam świadomosć, że w tym momencie moja młodość przelatuje mi między palcami i nic z tym nie robie. Jestem totalnym leniem i nie umiem zadbać o swoją przyszłość...