Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oponka_26

LASKĄ być - czyli moja droga do marzenia - start 27.02

Polecane posty

Gość oponka_26

hej :) Jestem Oponka, a raczej 3 oponki - tyle ich mam :/ buuu No trudno. Zapuściłam się. Od jutra biore się za siebie, biore po raz tysieczny.. i już dość - pora zrobić to porządnie! Raz a dobrze :) Zapraszam chętne Panie i Panienki ;) - razem raźniej!! Plan: 2 dni oczyszczenia - dużo sokow, owocow i warzyw a od piątku - dieta kapusciana.

Gość oponka_26
wymiary: 160 cm / 60 kg - chce zejść do 50-52

koralikowa - Ty chcesz die odchudzać kochana nie masz z czego:) chciałabym tyle ważyć co ty:)

Gość oponka_26
dziewczynki witam!! hm.. ja powiem tak: Koralikowa.. jak Ci waga taka nie pasuje (choć dla mnie bomba!! ;) - to jesteś we wlasciwym miejscu - zaczynamy odchudzanie :D Mój plan na 2 dni: zupa kapusciana + owoce, 1,5 l wody, 30 min spaceru, 1 posiłek normalny -kolacja (kurczak z warzywami- mniejsza porcja) - to moje 2 dni przed 100% tygodniem na diecie kapuścianej :) Zaraz sobie rozpisze tabelke i plan - bo bez tego ani rusz!! A Wy jakie plany?? jakie diety??

Gość ...k...p
hehe eee raczej chucherko z Ciebie, przy mnie;) Ja wazylam 106, po dwoch miesiacach 96:) Ale diete kapusciana, i w ogole jakakolwiek odradzam, waga i tak ci wroci po jakims czasie. Brnę dalej, i Tobie zycze powodzenia!;) Zacznij cwiczyc - to jest magia!:)

Gość oponka_26
ta magie chce wlasnie wprowadzić do mojego zycia -ćwiczenia!!!....+ dietka ;) to musi być!!!

Gość oponka_26
jak na razie ok. tlyko mało tej wody pije... ale jak??? skoro pasuje pojsc na spacer.. na polu ziiiiimnooo!! to i sikac ;) się zaraz będzie chciało i nici ze spaceru ;)

Witam , jeżeli ktoś szuka skutecznych "witaminek" do walki z nadwagą to chętnie pomogę. Tylko sprawdzone suplementy. Proszę o wstrzymanie się od złośliwych komentarzy oraz przepraszam za zakłócenia dziękuje za uwagę. Studentka ze Szczecina. namiar basiawawa13@gmail.com .

Hej laski! Czy mozna sie przylaczyc? Ja zaczynam od jutra,mialam od 1.03 ale stwierdzilam ze ten jeden dzien juz sie przygotuje. Ja tez dieta ok 800-1000kcal i cwiczonka. Waze prawie 60kg,nie wiem ile dokladnie jutro sie zwaze to napisze. A cel to 50-52kg:) Damy rade. Start jutro!!!!

Gość Karoooola20
Cześć Dziewczynki! Mogę się dołączyć?? Mam 158cm wzrostu. Odchudzałam się cały styczeń (nie jadłam słodyczy), ćwiczyłam, schudłam z 56 do 52,5 kg. Teraz się zapuściłam znowu, przestałam ćwiczyć i znowu przytyłam. Rzucił mnie chłopak po prawie 4 latach i zajadam doła czekoladkami... Czas to zmienić, chce być super laską i odmienić swoje życie :) przyjmiecie mnie do swego grona?

Jasne przełączajcie się czym nas więcej tym lepiej:) Ja dzisiaj znowu jak szalona ćwiczyłam i dużo wody piłam :) robię sobie przerwy co pol godziny włączam muzykę i znowu na bieżnie i brzuszki :) dzisiaj mogę wam powiedzieć ze mam zakwasy miedzy udami ale to chyba dobrze to znak ze daje z siebie Wszystko..:)

Gość Karoooola20
dzastinka22- zakwasy to znak że mięśnie pracują :) pamiętaj o zjedzeniu czegoś białkowego do 30 min po ćwiczeniach :)

Gość oponka_26
witam witam wszystkie Panie! i kazda z osobna! pewno - im więcej tym lepiej :) kasiula79 to widze ,mamy podobny cel -ja tez daze do 50-52 kg :D Jak tyle będzie to będę lasencja jak się patrzy!! Karoooola20 - buuuuuuuuu to przykro mi :( Ale widać nie był Cie wart! A Ty teraz się wyrobisz jak ta lala - i będzie on jeszcze się za Toba ogladal, dran jeden :P

Gość oponka_26
...aaa trzeba ise wyspowiadać z dzisiaj: zupka kapusciana + owoce + 1 posiłek -kolacja. Jeszcze jutro normalna kolacyjka - a od piątku dieta kapusciana w pelnym wymiarze! W końcu zaczelam się ruszac! - spacer - wiem szału nie ma... ale to zawsze cos! i teraz musze pilnować żeby choć 30 minut dizennie maszerować!!! AAAAAAa i woda -cala flaszeczka wypita!! :D A jak tam moje drogie Panie???

Gość KabaNostra
Mogę dołączyć? Mój problem to straszny brzuchal :( Bmi mam w normie (173 cm - 69 kg), chcę schudnąć jeszcze 5 kilo, ale martwię się, że brzuch zostanie... Nie mogę na siebie patrzeć :/

hejka a czy ja mogę się też przyłączyć??? jestem na dietce od dwóch tyg. - mniej więcej 1000 kcal i 2 kg mniej. szału nie ma, ale mam nadzieję,że przynajmniej będzie zdrowo i kilogramy nie powrócą z podwójną siłą. od poniedziałku ćwiczenia 3 razy w tyg., a w te dni kiedy nie pójdę na siłownię mam zamiar chociaż spacerować. a co Was najbardziej motywuje że przeszłyście na dietkę? ja w maju dwie imprezy rodzinne, później w lipcu kolejna....

Gość KabaNostra
Hej piechotą :) Mnie motywuje obciach na plaży :D Muszę, no muszę pokazać się w takim bikini, wiecie, z paseczkami tylko, zamiast z usztywniającymi fiszbinami jak wieloryb :D No i chcę się normalnie ubierać, kupować rzeczy, które mi się podobają, a nie takie, w których wyglądam jeszcze, jeszcze...

Gość oponka_26
KabaNostra - Witaj!! brzuch to mój problem numer 1 !!! Nie ważne co zjem - zaraz mam wzdęty ...nie mowiac o tych wstrętnych 3 oponkach :( piechota do maja - zapraszamy!! @ tygodnei na ditcie - wow! szacuneczek - ja ok kilku tygodni zaczynam i po 3, 4 dniach wymiękam i się poddaje. Jednak tym razem dam rade -chce być dziunią jak ta lala! ;) ...a ze kg Ci nie leca to na pewno tylko kwestia czasu!! i zaczna spadac! wytrwalosci!! mnie motywują moje ciuchy - przytylam przez zime.. i po prostu albo nowe i się pogodze z faktem ,ze bliżej mi do walenia niż do foczki ;) albo się wezme w garść i zadbam o siebie - i za kilka tygodni - ciuszki będą lezec idealnie!! ...a może nawet trzeba będzie zwezac ;) uuuuuu to by było super!!!!! :)

no to super..damy jakoś radę się odchudzić:) a z tymi ciuszkami to też chciałabym żeby chociaż w tym roku już na wiosnę móc ubierać się w to, co mi się podoba. mam trochę ciuchów w których nie chodziłam ponad 2 lata bo po prostu się w nie nie mieściłam:( aa i moim marzeniem jest w czerwcu(takie mini wakacje) wyjść w kostiumie bez obciachu a przez to poprawić swoją samoocenę:)

Witam wszystkie odchudzające się laseczki i życzę powodzenia, ja zaczęlam na początku stycznia ale teraz jakoś zaprzepaściłam dietkę i muszę znowu się ogarnąć. pozdrawiam

dzień dobry drogie Panie :3 moja waga wskazała dziś 51kg, czyli -1kg mniej. nareszcie. miłego dnia. : )

Gość oponka_26
dzień dobry.. a raczej samo ''dzien'' przyznaje się bez bicia -a raczej ze wstydem do falstartu.. :/ ''Poslodzilam'' sobie moje male zmartwienia, które mi dziś zaslonily chec schudniecia :( Ale ide dalej!! Plan mi się lekko zaburzył - ale biore się w garść- nikt nie mowil, ze będzie latwo! Teraz będzie woda i kawka do wieczora i warzyna/owocowa kolacja i tyle! Trzeba dzialac a nie tylko marzyc.. Tak wiec.. od jutra kapusciana 1 tydzień 100% a potem zobaczymy.. może ja pociagne dluzej :) Zwaze się rano - teraz to bylaby katastrofa! ;) Mam chwilke wolnego i zabieram się do stworzeniam ojego kalendarzyka odchudzania :D -mysle, ze taka wizualna pomoc i przypomnienie pomoze!! :D :D a jak Wy drogie kolezanki???

wszyscy mamy chwile słabości, ale najważniejsze to się nie poddawać mimo drobnych niepowodzeń! powodzenia.

Gość oponka_26
..i mam taki wlasnie pomysl... dajmy sobie powiedzmy 8 tygodnii - bo tyle podobno powinna trwac najkrotsza dieta żeby przyzwyczaić ciało do zmian. i zobaczymy jakie będą efekty :) Za 4 tygodnie - w polowie drogi zrobimy pierwszy bilans strat ...i oby bez ''przychodow'' !! - wydaje mi się ,ze taka wspolna walka nam pomoze :) Jutro rano wazenie - i kazda rusza z kopyta!!! -tak żeby był rowny start ;) Kto jest już na diecie - luks!!! ciągnij ja dalej - ale, tak jak ja.. dziś sobie nie radze - wiec nie mowie ''od jutra'' - powiem '' PIĄTEK 1 MARCA!'' - wtedy wszystko się zaczelo ukladac :) :) Podejmie ktoś wyzwanie ???

ja oczywiście przyjmuję wyzwanie, ale jednak muszę się wazyć codziennie, aby utrzymać kontrolę i równowagę.

Gość oponka_26
Dzastinka22 , Koralikowa, ...k...p, Kasiula79, Karoooola20, KabaNostra, Piechota do maja:p , Angelxxx411 - cel wspólny, wrog wspólny - teraz tylk odzilaac! Ja na dziś wilekie picie wody żeby oczyscic się z tego pysznego słodkiego mmmmmmm -twu!! swinstwa ;) z dziś

Gość oponka_26
super Koralikowa (ps. alez mi się Twój pseudonim podoba!!!!!) :D :D