Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaniepokojona Synowa 33

Teściowa chce żebyśmy zamieszkali z nią...

Polecane posty

Wyprowadzilismy w 2011 roku. Dopóki żył Teśc to było OK, ale teraz Tesciowa jest sama w duzym domu i chcialaby zebyśmy wrócili. Jak delikatnie jej odmówić? Lubie ta kobiete, ale nie chce znowu z nią mieszkać. U siebie czuje sie najlepiej.

Gość Floria Gloria
no wlasnie tak jak piszesz nam. Możesz częściej odwiedzać ona was, jeśli czuje sie samotna - tak jej zaproponuj. Ale chcecie mieszkać sami, to wasz dom, wasze miejsce.

Gość ja z partnerem tez mieszkamy
jeżeli teściowa jest ok, to mozna zamieszkac ale jednak u siebie to u siebie. Mozesz sobie wyjsc nago spod prysznica i isc tak do sypialni, prwiac seks kiedy chcesz a nie obawiac sie, ze tesciowa Cie zobazy albo uslyszy podczas seksu. Taka prawda. Dodatko9wo jest sama wiec moglaby sie zaczac wtracac w wasze życie, w wychowanie dziecka. wiaodmo, że czuje sie samotna i nie chce zostac sama. Po prostu szczerze powiedz, ze milo, ze wam to zaproponowala ale chcecie mieszkac na swoim, chcecie byc sami. Ale ebdziecie ja odiwedzac, ona tez moze do was wpadac ( byle nie za czesto hehe ).

Gość synowa 37
najlepiej samemu, albo niech ona idzie na mieszkanie a wy na jej dom taka mała zamiana ok?

Gość najlepiej szczerze
Bez zbednych emocji i słów wyjasnić, że macie swój dom i nie chcecie tego zmieniać. Moze spóbujcie naraic mamusi naweto mężusia ?

Nowy Mężuś nie wchodzi w gre. Teściowa jest po 70tce. Moja Babcia jak straciła Dziadka to chociaż siostre miała, z którą wszędzie wychodzą, bawia się, wyjeżdzają - a Tesciowa nie ma nikogo takiego :( Jak zaczeły sie choroby to i znajomi sie pokończyli, bo nie było siły na spotkania.