Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajmanka

Targi płodności Warszawa, wybieracie się?

Polecane posty

Gość rajmanka

Znalazłam informację o targach płodności, które odbędą się 9-10 marca w Warszawie. Na stronie sporo ciekawych wykładów z lekarzami i firm wystawiwjących się - kliniki, poradnie itp. "Międzynarodowe Dni Płodności" CENTRUM EXPO XXI Warszawa. to pierwsza w Polsce wystawa adresowana do wszystkich osób pragnących mieć dziecko: planujących dziecko starających się o dziecko od dłuższego czasu i napotykających problemy do osób pragnących poszerzyć swoją wiedzę na temat metod wspomagających zachodzenie w ciążę, dostępnych w Polsce i na świecie do osób rozważających adopcję www.fertilityfair.com Wybieracie się na nie?

Gość ja sie
ja sie wybieram ale na niedziele na seminaria. Ciekawa jestem co tam bedzie

Gość a.a.a...
Ja bym chętnie pojechała, ale niestety zobowiązania rodzinny mi w ten weekend nie pozawalają. Wykłady na pewno będą ciekawe :)

Gość hodowcy
A czy będą okazy wzorcowych buhajów ?

Gość kwekuta
bylam z moim M. i żałuję. Najgorzej wydane 25 zł w życiu, tam byly kliniki z florydy i turcji, bioenergoterapeuta. Jedyne ciekawe to stosiko invomedu ale tam tez byl tylko marketingowy bełkot- naawet nie postawili lekarza. Wyklady owszem ciekawe, ale nic nie bylo slychac taka zla organizacja. Slychac bylko mikrofon z innej sali, fajne tylko to ze rozdawali Prome i sie z moim M. tak sprytnie przeszlismy, ze nam dali az 3 opakowania.

Gość rajmanka
kwekuta, też spodziewałam się czegoś więcej za tą cenę. Tak jak Ty też dostaliśmy Promen :) Do tego próbki Coneive Plus i testy ciążowe od przedciaza.pl . Miał być Lew-Starowicz, ale nie przyjechał. Na szczęście na trochę wykładów ciekawych się załapaliśmy.