Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusis

Czy można tak zajść w ciążę?

Polecane posty

Gość agusis

Witam wszystkich. Wiem, że kiedyś był założony wątek w takiej sprawie ale jednak nie dowiedziałam się, czy można zajść w ciążę poprzez pobranie z prezerwatywy spermy i wstrzyknięcie ją sobie. Proszę nie wpisać głupich pytań i odpisać na temat poważnie. Jestem już mam 2,5 rocznej dziewczynki ale ja bym bardzo chciała mieć drugie dziecko za to mojemu mężowi się nie spieszy... Wiem, że są inne sposoby ale niestety na mojego męża nie działają.... Bo choć będę na niby brała tabletki to on tak będzie miał prezerwatywę...

Gość agusis
Czy w kale są plemniki? Czy jak wysmaruje se dupe kałem menza to zaplodnie sie?

Gość yukki
teoretycznie tak, ale w dzień płodny i jak najszybciej po wytrysku (poszukaj na forach lesbiskich dokładnej instrukcji). tylko czy jesteś pewna, że mąż nie będzie miał pretensji o taką manipulację?

Gość agusis
Prosiłam żeby nie było głupich pytań...

Gość a czy nie uważasz,że
decyzja o kolejnym dziecku powinna być wspólna? to jakaś moda na wrabianie facetów w ciążę?

Gość agusis
Przecież nie będzie wiedzieć że go wkręciłam.. Wiem tylko że jak przyjdzie dzidzia na świat to będzie zachwycony.

"przecież nie będzie wiedział", bez komentarza :O

Gość najlepiej szczerze
Teoretycznie jest taka możliwość. Nie sprónujesz, nie dowiesz się :) A ! pamiętaj, że jesli on stosuje prezerwatywy ze środkiem plemnikobójczym, nic z tego nie wyjdzie.