Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfjcnvnbgjn

czy to dobry prezent dla chlopaka na urodziny?

Polecane posty

Gość kfjcnvnbgjn

mysle, co kupic mojemu chlopakowi. jest bardzo wybredny, jakiekolwiek np ciuchy odpadaja itd... ciezko cos mu dobrac. chce mu kupic pare takich drobiazgow, w tym ksiazke do masazu erotycznego z dedykacja, ze nie musi jej czytac, ze to ja bede sie go uczyla i mam nadzieje, ze pozwoli na sobie cwiczyc. dobry pomysl? ucieszylibyscie sie z takiego prezentu?

Gość ja jebięę
jako kobieta, uważam, że pomysł nie jest zły. A zegarek ma ?

Gość najlepiej szczerze
Z pozycji kobiety, jego kobiety pomysł super. Ale pomysl teraz co powie mamie i tacie kiedy zapyutaja jaki prezent od Ciebie dostał :P

Gość ja jebięę
i co on będzie robił tym scyzorykiem ? nie każdemu taki prezent by sie spodobał. zależy kto ma jakich rodziców, ja moim mogłabym powiedzieć o takiej książce, byśmy się pośmiali, nie że głupi prezent, ale że taki pomysłowy

Jesli jestes kobieta, to nie musisz wiedziec co bedzie robil ze scyzorykiem, on bedzie wiedzial. Nie kupuj mu prezentu, ktory podoba sie Tobie, tylko taki, ktory spodoba sie jemu.

Gość Nastia Janowa
A nie możesz się zapytać co by chciał?

Gość kfjcnvnbgjn
nie, chce mu zrobic niespodzianke - taki powiedzmy koszyk rozmaitosci z roznymi przyjemnosciami. powie, ze dostal ksiazke o masazu, nie musi mowic, ze o masazu erotycznym :).

Gość kfjcnvnbgjn
i nie kupie mu nic takiego powiedzmy wizualnego, gdzie wyglad ma znaczenie - zegarek, ciuch itd. jest bardzo wybredny i takich prezentow ode mnie po prostu nie nosi. scyzoryk odpada. nie kupie mu tez czegos, czego ja zupelnie nie czuje. z reszta nie wiem, co by robil ze scyzorykiem