Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PawełFelisz

mam 25 lat i zmarnowalem życie

Polecane posty

Gość PawełFelisz

Czesc Mam 25 lat, skonczylem turystykę studia magisterkie nigdy nie pracowałem na poważnie, nie wiem co robić, nie wiem i nigdy nie wiedziałem co jest moją pasją , każda nawet najmniejsza odpowiedzilaność budzi we mnie lęk. Boję się życia...nie moge jeść ani spać. Czasami myśle że na wszystko jest już za późno, zawsze szedłem na łatwiznę i teraz mi jest przykro i wstyd , jednak mimo to nie motywuję mnie to aby jeszcze coś zmienić, mam oparcie we wszystkich jednak wszystko mnie demotywuje i mysle ze nic nie umiem

Gość kuki9987654321234567890okjhbg
siedzac na d.u.pie i uzalajac sie nad soba niczego nie zmienisz. Zacznij od malych rzeczy, idz na spacer, na basen, drobne sprawy zalatwiaj tak dobrze jak umiesz, nigdy byle jak, mam na mysli naprawde drobne rzeczy jak np zrobienie sobie kanapki. wyjdz z domu, zapisz sie na wolontariat, chocby na godzinke- dwie wtygodniu. i przestan myslec o sobie jak o ofeierze, bo jeszcze masz szanse cos zmienic a za kilka lat moze byc za pozno. Czas ucieka, aprzyszlosc jest tylko i wylacznie w twoich rekach.

Gość PawełFelisz
muszę iść do specjalisty bo nie czuję się normalnie , nigdy sie nie czułem , brak amibicji ,brak planu, barak apetytu na zycie