Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LysaNastolatka

Lysienie u 22 latki, koszmar co robic??

Polecane posty

Gość Kaśka495620
może zapoznaj się z rankingiem preparatów na wypadanie włosów na http://nawypadaniewlosow24.pl/ myślę, że coś na pewno ci pomoże ;)

Gość MarkG
Miałem problem z łysieniem ponad dwa lata temu. Testowałem masę różnych środków. Teraz mogę powiedzieć, że część z nich to kompletna bzdura.. a część rzeczywiście działa http://stop-lysienie.pl

Gość Darek

U mnie zabieg przeszczepu włosów metoda Fue bardzo dobrze sie sprawdził. Dzięki niemu mam włosy w miejscu gdzie wyłysiałem. Zabieg był pod znieczuleniem ,a  efekty zauwazyłem już po kilku tygodniach. Moge polecić lekarza u którego robiłem dr Tomasza Mierzwińskiego z kliniki Bona Dea w Krakowie

Gość Lena

W dobie rozwoju cywilizacji mamy już takie metody przeszczepu włosów, że wykonanie ich u kobiet to pestka, a co lepsze nie trzeba przy tym golić całej głowy czy wycinać płata skóry. Na innym forum znalazłam link do ciekawych inf w ogóle o przeszczepie podesle link:meditravel.pl/faq/

Kiedyś sama miałam problem z wypadaniem włosów, myślałam wręcz że wyłysienie, pewnego dnia trafiłam na tą strone:

wlosomaniaczkapl.wordpress.com

Jest tam polecony specyfik na poprawę kondycji włosów, warto go przetestować, załączam zdjęcie z kuracji 2 miesięcznej, efekt jest fantastyczny 🙂

4 godziny temu, Tolamola napisał:

Kiedyś sama miałam problem z wypadaniem włosów, myślałam wręcz że wyłysienie, pewnego dnia trafiłam na tą strone:

wlosomaniaczkapl.wordpress.com

Jest tam polecony specyfik na poprawę kondycji włosów, warto go przetestować, załączam zdjęcie z kuracji 2 miesięcznej, efekt jest fantastyczny 🙂

nie mialas, wklejasz dokladnie ten sam post pod wszystkimi tematami wygrzebujac starocie, tylko nicki rozne, przed chwila taki sam post napisala Luskotka, slowo w slowo

marna reklama copywriterze to trzeba robic z glowa