Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nowa na allegro

znów allegro

Polecane posty

Witam, zrobiłam zakupy na allegro w czwartek. zapłaciłam za zakupiony przedmiot i przesyłkę przez payu. czas realizacji gdy sprawdzałam w opcjach dostawy od 2 do 4 dni roboczych. dziś mija 4 dzień. a ja nie mam w domu przesyłki ani żadnej wiadomości od sprzedającego o tym że została nadana. pisałam wczoraj e-mail do niego z pytaniem i dziś poraz kolejny. niestety zero odzewu. dziś po przejrzeniu bardzo wnikliwie strony "o mnie" znalazłam zapis że sprzedający zastrzega sobie możliwość wysłania przesyłki dopiero po 10 dniach. co w sytuacji gdy sprzeający dalej będzie mnie ignorował?? wiem że mogę wystawić negatywa ale jeśli chodzi o zwrot kasy

doradzi ktoś??

Gość ula której ukradli nick
od razu negatywa ? za co ? czemu ignorował ,jak ma spoty młyn to musisz poczekać , póki co roboty paczek nie pakują ,nie noszą na pocztę i nie wypełniają druczków.

Gość ula której ukradli nick
spory

nie mówię że odrazu poczekam jeszcze do tych 10 dni. ja wszystko rozumiem ale mógł by chociaż napisać e-mail że ma bardzo dużo zamówień, czy brakuje mu zamówionego towaru. a nie takie ignorowanie. po za tym po co w takim razie pisze że czas realizacji zamówienia do 4 dni.

Gość ja czekam spokojnie
Cierpliwością sięokaż , jak jesteś nowa to się jeszcze nauczysz . Ja po tygodniu od zakupu wysyłam @ o informacje kiedy mogęsięprzesyłki spodziewać ( mimo ze maja 2 dni na realizacje wpisaną) po dwóch dniach od wysłania @- szybko dochodzą . To jest normalne na allegro .