Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugadzaga

Chłopak z uczelni

Polecane posty

Gość ugadzaga

Od pół roku ucze sie z jednym kolesiem. Nie podobal mi sie w ogole ale byl spoko, czasem pisalismy i gadalismy. Od jakis dwoch tygodni zaczelismy sie czesciej spotykac i pisac, on zawsze nalega i pierwszy pisze. Widac ze sie mu podobam, chcialabym go traktowac jako kolege ale on nalega coraz bardziej na cos wiecej...jestem niesmiala mimo swojego wieku i nie mam za bardzo znajomych w szkole, nie spotykam sie nawet z rzadnymi kolezankami, tylko z nim, nie wiem co robic, nie podoba mi sie z wygladu chociaz z charakteru jest fajny, ja jestem ladna, ale niesmiala strasznie i zamknieta w sobie, chcialabym sie z nim tylko przyjazinic.. nie wiem co bym zrobila jakbym sie zakochala i byliysmy razem a potem nie...matko...w sumie zaczynam sie zakochiwac, on jest taki mily

Gość fffffffffffffdg
boisz się że zrobi ci brzydkie dzieci czy jak?? :classic_cool:

Gość ugadzaga
nie, nie jest brzydki. Zwykle zakochuje sie bardzo szybko, a on mi sie nie podobal, nie w moim typie, ale teraz mi sie zaczyna...nie chcialabym miec chlopaka w grupie dziwnie sie bym czula, a jesli bysmy zerwali to juz w ogole

Gość ugadzaga
up

Dlaczego wszystkie dziewczyny od razu zakładają, że zerwą i będzie kwas? ;/ Przechodziłam to w zeszłym roku ze znajomą, spodobał jej się chłopak z grupy, ona jemu, ale ona "się boi bo jak zerwą będzie nieprzyjemna sytuacja w grupie". Musiałam jej tłumaczyć jak ciołkowi, że najwyżej zmieni grupę i żeby z góry nie zakładała, że to się źle skończy, bo wtedy się źle skończy. A teraz są jedną z fajniejszych par jakie znam. Ja ze swoim narzeczonym zaczęłam być w klasie maturalnej i jakby nam nie wyszło to też było by niemiło przed samą maturą, a jakoś jesteśmy razem już ponad 3 lata.