Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyzby proroczy---

Czy macie czasami niezwykłe sny???

Polecane posty

Gość czyzby proroczy---

jw

Gość maskarada 888888
mam takie sny jak mi sie ktos sni to na bank spotkam ta osobe na drugi dzien choc moge jej nie widziec miesiace i mam tez prorocze sny,wiele mi sie sprawdzilo

Gość rabbit junk
nie macie proroczych snów, Wasz umysł widząc jakiś obraz/sytuację we śnie sam ją prowokuje, bo wystąpiła we śnie/ pragnąłeś jej podświadomie, ewentualnie wydaje Ci się, bo widziałeś coś podobnego we śnie (obraz naszych snów się deformuje w naszych łowach z czasem, nigdy nie pamięta się ich w 100%tach, a z czasem pamiętamy coraz mniej z nich) i kiedy podobna sytuacja zdarzyła się w rzeczywistości pomyślałeś sobie, ze to był proroczy sen, a nie masz pewności czy dokładnie coś takiego Ci się śniło

Gość czyzby proroczy---
rabbit junk widze ze zaliczasz sie do tych pozornie wszystkowiedzacych jak niektorym ludziom snily sie cyfry w totka i wygrali

Gość rabbit junk
taaaa, przyśniły im się liczby totka ;)

Gość czyzby proroczy---
rabbit... nic juz nie mowie Ci, bo szkoda slow

Gość czyzby proroczy---
ja akurat mialam 3 prorocze sny dzis byc moze kolejny proroczy sen mi sie przysnil ale oby to byl wyjatek bo byl nawet jesli nie tragiczny to na pewno straszny po zinterpretowaniu go przeze mnie

Gość czyzby proroczy---
aha, bym zapomniala niedowiarku jedna z tych osob jest moj stary- przysnilo mu sie 6 cyfr, z czego zapamietal 3 i takie skreslil i one naprawde wyszly, wiec nie opowiadaj farmazonow, ze nie ma proroczych snow