Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

an0nim0va

mp3,reklamacja działającego sprzętu

Polecane posty

Kupiłam w Media Markt mp3 firmy Sony i niestety,ale pierwszy raz mi sie zdarzyło,że komputer jej nie wykrywa,właściewie wykrywać wykrywa,ale nie ma ikonki przenośnego dysky w ''mój komputer'' wiem,że było milion takich tematów i odpowiedzi typu a może trzeba sterowniki wgrać itd. za takie odpowiedzi podziękuję ...cóż powiem szczerze nie chce mi sie bawić w takie rzeczy.Gdybym wiedziała,że będzie tak trudno nigdy bym tego odtwarzacza nie kupiła,tym bardziej,że miałam już kilka przed tym od creativa po philipsa i syf typu Manta i nigdy takich problemów ni było,żadnych sterowników tym podobnych,dlatego mam pytanie czy mogę mp3 oddać i odzyskać pieniądze,czytałam gdzieś,że jeśli się ma załóżmy to mp3 w ogóle nie uzywane plus całe opakowanie też nie zniszczone i oczywiście paragon można w przeciągu 7 dni oddać nawet bez podawania przyczyny,oczywiście ja ją podam taką jak tutaj napisałam,ale zastanawiam się czy będą jakieś problemy,może to byc wina mojego kompa który już nowy nie jest,ale naprawdę nie mam siły się z tym męczyć,chciałabym go oddać i kupić inny,czy ktos może sie orientuje jak to jest z tymi 7 dniami na zwrot?

Niestety,ale żadnych sterowników nie ma,sama jestem w szoku bo tak jak pisałam wyżej,miałam już kilka mp3 i nigdy problemów nie było,zawsze wykrywało,ale tez były łatwiejsze w użytkowaniu bo nie było trzeba żadnego oprogramowania wgrywać,w tym niestety trzeba i co najlepsze oprogramowanie jest zapisane w mp3 a ja i tak zainstalowac go nie mogę bo mp3 mi komputer nie wykrywa ;/ katastrofa ,po tej akcji zdraziłam się do firmy SONY, już lepsze mp3 z Philipsa miałam ;) nic jutro odę oddać do Media ;)