Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lengra

Czy w Polsce są w ogole jakieś naturalne brunetki???

Polecane posty

Gdy widzę jakąś brunetkę po sekundzie zaobserwuje ze ma jasniejsze brwi a je kolor włosów jest nienaturalnie czarny (granatowy połysk) to jest bardziej rażące od tlenionych włosów. CZY U NAS W KRAJU ŻYJĄ JAKIEŚ NATURALNE BRUNETKI (NIE CIEMNE KASZTANOWE WŁOSY TYLKO CZARNE JAK KARPIEL BUŁECKA ALBO MATEUSZ DAMIĘCKI)?? najlepiej wydaje mi sie spojrzeć na klasy 1 gimnazjalne kiedy jeszcze żadna ziewczyna nie rozjasnia ani nie przyciemnia włosów.założę się że 60 % miała by typowy polski,szary mysi jasny brąz.i jak tu stwierdzic ze Polki są ładne??

Gość Ależ oczywiście że są
Cyganki :classic_cool:

Gość efrctghvb
Czarne włosy w naturze istnieją tylko u Azjatów. A brunetki w Polsce są, mam kilka koleżanek, które mają bardzo ciemny brąz na głowie. :)

Gość HuszuAszur
w słowiańskim kraju chcesz brunetkę :O u nas same blondynki są jedne ciemne drugie jasne ale blondynki

Gość caRne corso
pitolisz młody, pitolisz nie szukaj wśród bazarowych, farbowanych 19latek

Gość Anakin S.
moja żona. i za cholere nie mogę ją namówić żeby się umalowała na jaśniej, na brązowo czy coś. mówi, że jak będzie miała siwe to pomyśli :(

tez mi sie tak wydaje.sa cyganki i farbowane.na górze kolezanka napisala ze ma kilka brunetek kumpel z ciemno brązowymi włosami,kurcze.brązowe włosy to szatynka przecież.:)

Gość kjahfck\snvl
efrctghvb, jeżeli mają włosy ciemnobrązowe to są szatynkami, brunetki mają włosy czarne, helooooooł.

U nas w Polsce faktycznie mówi sie ze jak dziewczyna ma ciemny brąż to juz brunetka. w niedalekiej zresztą rumunii wysmiali by nas.dla nich ciemna szatynka to naweet blondynka hehe

Gość Jjj

Oczywiście, że są. Jestem Polką w 100% i takie mamy geny 😉 moja koleżanka również.