Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytam bo ciekawe

Samotne kobiety po 40 to desperatki?

Polecane posty

Gość zapytam bo ciekawe

Mysl taka naszla mnie kiedy bylam ostatnio na imprezie. Byl tam tez czarny facet na moje oko ok 30 lat a wszystkie samotne 40 (glownie rozwodki) skakaly po niego o malo co sie nie posikaly. Koles odganial je jak natretne muchy a one dalej swoje i probowaly jakies dzikie tance odprawiac zeby tylko sie nimi zajal... Nie pierwszy raz cos takiego widze... I osobiscie niestety nie znam kobiety po 40 rozwodki czy innej ktora jest sama a na imprezach potrafi zachowac sie jak dama a nie jak ladacznica...

Gość Safiraa
IQ56

Gość to może zmień środowisko
ja z kolei nie znam żadnej "puszczalskiej" 40-stki ;)

Gość @%@%@%
Do murzyna tak skakały ?

Dobrze zaliczam się tylko do kobiet 40-to letnich a nie do samotnych i desperatek:)

Gość Blondas_Kraków
Moim zdaniem kobity po 30tce to już desperatki i pełno takich na portalach randkowych!

A co za roznica: do murzyna czy do bialego? :D O samo zachowanie raczej chodzi. Mnie osobiscie to smieszy. Ale przyznam ze widzialam tez fajne, zgrabne, zadbane 40 :)

Gość kolejna zazdrośnica ?
przysięgam ile razy można pisać o tym samym ? a co z małolatami puszczającymi się na prawo i lewo bez klasy - bez pracy, pieniędzy i perspektyw na dobrą sprawę - dlaczego nikt nie zakłada takich tematów ? no domyślam się, że właśnie "w tym tonie" Panie tu głównie piszą;) dziewczyno co Cię tak bulwersuje ? nie mogłaś się "dopchać" do tego Pana czy jak ?

Gość szatyneczkaa84
Teraz takie czasy nastały że to kobiety podrywają a czy do poważnego związku czy tylko na sex to już inna sprawa :)

Jeśli by sie znalazła jakaś kobieta która miała by ochote poznać 17latka z warszawy prosze o podawanie kontaktu. Nie chodzi mi o sex a o miłe spędzenie czasu

Gość jestem inna i już
:)