Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PProbleMMMMMMMMM

Oddanie psa

Polecane posty

Gość PProbleMMMMMMMMM

Witam Mam ogromny problem z psem, mieszaniec Bernardyna z Huskim, bardziej pod Bernardyna. Moja sytuacja rodzinna i mieszkaniowa zmieniła się bardzo. Musiałam się wyprowadzić z dziećmi z domu od męża i musiałam zabrać też ze sobą psa. Warunki jakie teraz ma pies, nie są dla niego odpowiednie, obecnie pies przebywa sam na strychu, tylko raz dziennie wychodzę z nią na spacer i daje mu jedzenie i wodę. Niestety jestem sama i nie mam jak opiekować się psem. Obecnie mieszkam u matki, ale też nie na długo, ponieważ muszę się wyprowadzić na stancję a niestety z dziećmi mi będzie trudno a z psem jeszcze bardziej. Pytam wszystkich naokoło czy nie wzieliby jej, pies ma półtora roku i nie lubi obcych, do obcych musi się przyzwyczaić. Pies kreuje się na agresywnego psa, ale wychowywała się z dziećmi i nigdy nie zrobiła im krzywdy. Pies jest trochę wystraszony. Bardzo się o nią martwię i mam ogromny problem z nią. Proszę o pomoc. Dzwoniłam do schroniska to Pani Dyrektor powiedziała mi że to nie hotel. Moja sytuacja całkiem się zmieniła i nie mam jak się nią zaopiekować. Bardzo proszę o pomoc nie umiem sobie poradzić z tą sytuacją. Może ktoś z Was doradzi mi co mam zrobić. Napisałam też e-maila do TOZ-u, ale jak na razie cisza. Wiem, że suczka nadawałaby się na psa do pilnowania, tylko najpierw musiałaby poznać nowego właściciela. Proszę o jakieś rady. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować