Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jago_21

Gdy rano wstaję czuję się jak zombie

Polecane posty

Mam straszny problem ze wstawaniem. Gdy budzik dzwoni o 6 czuję się jakby życie mi się zawaliło. Kilkukrotnie przestawiam drzemki. Moja praca nie jest szczytem marzeń, ale nie ma tragedii... Odkąd pamiętam nigdy nie miałam motywacji, żeby wstać rano do szkoły, na studia ani do pracy. Mimo, że nie kładę się bardzo późno (zazwyczaj między 22-23.30) to rano czuję się podle. Nie dość, że fizycznie jestem do bani, to psychicznie jest jeszcze gorzej. Najgorsze jest to, że przez to się ciągle spóźniam we wszystkie miejsca... :( Staram się w miarę racjonalnie odżywiać, jestem młoda, można powiedzieć, że szczęśliwa. Ale myśl po przebudzeniu zawsze jest ta sama: "kurwa, ja pierdole". Czy też tak macie? Czy macie na to jakieś sposoby?

Gość elizabet1947
Polecam suplementację ale dobrymi suplementami, np.VISION kładź się spać o 22 nasz organizm w dzisiejszych czasach tego potrzebuje.

Gość no ja tez tak mam;/
ja tez tak mam;/ co z tym zrobić?;p

Gość no ja tez tak mam;/
Up up co z tym zrobic?? czy ktos tez tak ma?

Gość No włąsnie czego Ty
Normalnie,organizm jest silnie zatkany,tosyn juz jest tyle ze metabokizm spada drastycznie

Gość no ja tez tak mam;/
czyli co? za duzo syfskiego jedzenia? za malo ruchu na swiezym powietrzu?

Gość No włąsnie czego Ty
Jedzenie to nie jest toksyna,toksyny to smieci,które zjadamy ,lub którymi oddychamy,ruch jak najbardziej,swierze powietrze równiez,ale tez zdrowa zywnosc czyszczenie organizmu z toksyn