Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojaotakoooo

czy powinnam sobie kupowac buty na zime?? czy idzie wiosna???

Polecane posty

Gość tojaotakoooo

nie mam butów na zime, jutro mialam isc kupic ale zastanawiam sie bo nie wiem czy bedzie jeszcze zima? czy lepiej kupic trampki? co mysliscie? pomozcie ;p

Gość tez mam ten dylemat
z tym ze szukam czegos przejsciowego. mam grube traperki i jestm mi juz za cieplo w nich momentami, kozaki mi sie popsuly a byly lzejsze. na wiosenne jeszcze za zimno.wiec jakos trzeba przetrwac ten marzec

Gość tojaotakoooo
czyli lepiej kupic...?

Gość juhuuuu
Moze kup jakies tanie kozaki zeby pochodzic przez miesiac. (Chociaz nie polecam bo moje zaczely przemiekac po kilku tygodniach. Kupilam je za 40zl.) Albo kup takie adidasy za kostke, troszeczke dluzsze to bedziesz mial tez na jesien.

Gość tojaotakoooo
ale mi sie strasznie nie podobaja takie za kostke źle bym sie w nich czula, chyba jednak zimowe kupie

Gość tojaotakoooo
no jak snieg to juz wole zimowe zeby na nast zime byly bo jak botki kupie to zaraz przmokna

Gość groeba
Głupie pytanie. Zimowe buty tak czy siak musisz mieć, bo i tak przydadzą Ci się już pod koniec roku. Dwa to teraz najlepiej kupować bo można kupić połowę czy więcej taniej, więc można sobie pozwolić na lepsze buty, nieprzemakające. Więc się nie zastanawiaj w ogóle tylko kupo porządne buty.

Gość tojaotakoooo
nie no za takie nieprzemakjace to bym musiala dac sto opare zlotych bo ogolnie sa po 200 to jak przeceny to pewnie sto iles teraz, jak juz to tansze sobie kupie myslalam zeby kupic na koturnie bo slyszalam ze nie przemakaja lepiej niz na plaskim

Gość tojaotakoooo
mama alinki29 no ale te co kupilas to bardziej na wiosne a jak juz to ja kupie na zime

Gość mmamamaam alinkii29
as

Gość mmamamaam alinkii29
tak juz bardziej na wiosne. bo na wiosne mam tylko 2 pary -trampki i balerinki. w sumie zadne zimowe mi sie nie podbaly. a w tych pochodze nawet do maja. o ile sie nie rozwala.