Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaBezWszawicyKtoraPanuje

Dziś zerwałam internetową znajomość.

Polecane posty

Cześć. Dziś zerwałam internetową znajomość. Różnica wieku: 14 lat. Ja mam 25. Już nawet chciał przyjechać spotkać się itp ale sie wycofałam. Dlaczego? No wałsnie... mamy wspólne zainteresowania i poznaliśmy się na stronie internetowej własnie , która się z tym wiąże. Przeszliśmy na gg. Nie wiedziałam ile ma lat. Ot takie pisanie bez sensu... z czasem przyznał się ile ma lat. Żona i dziecko w wieku 6lat. Lepiej się nie wkrecajcie w takie znajomości. Takiego człoweika samemu się idealizuje, czeka się na wiadomość itp. Już nie wspomnę o tym, że... dziecinnie pisze się przez gg. Chyba dobrze zrobiłam. Ale przyznam - uzależniłam sie i łatwo nie jest.

Gość hdkcnv
Takie znajomosci to porazka. Sama trafilam na takowa.

I jak Twoja przebiegała??

Gość pseeer
Tragedia...nie warto się ładowac w coś takiego

Gość hdkcnv
Bardzo ok. Wirtualnie.Spotkalismy sie i wyszlo szydlo z worka.Ciec bez kasy,ktory liczyl na to wlasnie.

Ja się uzależniłam bo nie powiem, że zakochałam.

Gość 9wedd
daj spokoj z takimi znajomosciami ,kazdy moze nasciemniac lepiej isc na disco i tam poznac kogos w realu

Gość hdkcnv
Spuszczal sie na tym zalosnym gg,ze historia :O Kij wie,pewnie nawet nie pracowal,ja zabiegana,to hahaha,zaczal miec maly problem,ze niby nie chce kontynuowac. Wiec sobie mysle. Zobacze cie durniu na zywo. No i sie okazalo. To zazwyczaj nieudaczniki zyciowe,albi jak w twoim przypadku,zonaci,liczacy na frajerskie bzykanko.