Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowe nitki

Sklepy z odzieżą dla puszystych kobiet.

Polecane posty

Gość gość
Ja ostatnimi czasy kupuje prawie zawsze w e-sklepach. Moim faworytem jest http://www.gaba-fashion.pl/ . Po ciazy troche mi się przytylo i mogę tam zakupic rzeczy w których wciąż podobam się swojemu mezowi bo maja ciekawe i modne ubrania.

Gość gość
Jeśli orientalne i indyjskie tunik, to do rozmiaru 48 można nabyć tutaj www.innaja.istore.pl Polecam fajne i nietuzinkowe

Też polecam sklep Inna Ja, kupuję tam tuniki i biżuterię. Rozmiary 48 dość szybko się rozchodzą, więc poluję www.innaja.istore.pl

Gość gość
często kupuję ubrania xxl w sklepie internetowym www.sklepgaba.pl mają duzy wybór modnych sukienek, tunik, bluzek w przystępnym cenach, czas realizacji jest krótki a ubrania zawsze są dobrej jakości

Gość gość
Ja mogę Ci polecić sklep www.gaba-fashion.pl , gdzie na pewno znajdziesz jakieś fajne ciuchy dla siebie w rozmiarach plus size. Ja z zakupu u nich jestem zawsze zadowolona.

Gość gość
Sklep internetowy www.metafora.net.pl ma w swojej ofercie odzież w dużych rozmiarach. Modne wzory i kolory, naprawdę fajne ubrania na każdą okazję

Gość Malinowa-mamba
Dnia 27.02.2013 o 22:59, Gość Malutka truskaweczka napisał:

Ja już od dłuższego czasu marzę o takiej marynarce. ale wszędzie albo babcine albo małe rozmiary. jestem zawiedziona

Zobacz sobie żakiety w sklepie internetowym https://xelka.sklep.pl . Noszę rozmiar 50 i kupiłam tam ostatni żakiet taki elegancki, do biura na wyprzedaży za 59,90(!!). Chciałam krótki i nie zapinany i udało się od razu znaleść. Stacjonarlnie nierealne jest kupić soś fajnego dla puszystych 😞 W tym sklepie co Ci napisałam są ciuszki w dużych rozmiarach od 40 do 60. Wysyłka ekspresowa.