Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka w kratke

czy on mnie uwielbia

Polecane posty

Gość kropeczka w kratke

Powiedzial mi dzis -uwielbiam cie. Powedzcie mi czy jak facet mowi takie slowa kobiecie to tylko ja uwielbia?:-)

Gość kropeczka w kratke
A jednak nie powiedzial kocham. Powiedzial uwielbiam, jestem toba zauroczony. Ech

Wiesz, ludzie teraz kochają wszystko - filmy, słodycze, nowe łatki do oprogramowania. Jeżeli komuś ciężko przechodzi przez gardło "kocham cię", zwłaszcza na początku znajomości, to można mieć nadzieję, że jak to powie to będzie to szczerze i przemyślane.

Kochana kropeczko tzn.że coś jest na rzeczy ;) mój taki mi powiedział kiedy się zabujał ;)

Gość Sweet Home
te słowa to poważne wyznanie. co z tymi babami jest, mówisz w oczy i też nie wierzą. uwielbiasz coś? i co? wspaniale smakuje, prawda? uwielbienie dla kobiety, a ta głupia jeszcze ma jakieś wąty:(

Gość kropeczka w kratke
Przeciez gdyby kochal powiedzialby. A tak ciagle slysze uwielbiam .

Miłość to nie tylko uczucia, to zobowiązanie, cały zestaw zachowań na które się decydujemy. Ludzie nie powinni mówić, że kochają jak nie są tego pewni na 100%

Gość ku refleksji ode mnie
Mi sie wydaje ze uwielbienie to troche wiecej niz lubie cie.ale do milosci daleko.

Gość to chyba co znaczy
a czy "doprowadzasz mnie do szaleńswa" i "pragnę Cię" oznaczać może tylko pożądanie czy może jednak coś więcej :(

Gość to w meskiej terminologgi
oznacza ni mniej ni wiecej: "lubie cie, jestes fajna, chce cie miec przy sobie, a nuz cos wiecej sie wykluje"

Gość to w meskiej terminologgi
chodzilo mi oczywiscie o "uwielbiam cie"

Gość Pallikot
Moja żona mawia: Uwielbiam te sukienką. Uwielbiam ka którą mi robisz. Uwielbiam róże w wazonie. Uwielbiam oglądać "Przeminęło z wiatrem" Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam, uwiel....................

Gość fajerwerekk
Czy wyznanie to było zaraz po seksie??

Gość to chyba coś znaczy
fajerwerk pytanie było do mnie czy autorki topiku jeżeli do mnie...można powiedzieć że przed i w trakcie ;)

tez tak mowie : uwielbiam z Toba przebywac, uwielbiam patrzec na twoje usta , uwielbiam zatapiac sie w twoich oczach, uwielbiam morze, uwielbiam szum wiatru , uwielbiam swego pieska , uwielbiam lody trusawkowe itd -nie martw sie UWIELBIAM to duzo wiecej, niz KOCHAM . Uwielbiam to wyzyny uczuc !!!!!!!!:-D :-D :-D :-D:-D

Gość karolina taka jedna
ale czy facet mowiac " uwielbiam" - to lubi czy kocha?

Gość wkurwiona żona
Facet mówi: uwielbiam jeździć tym samochodem bo jest mój. Uwielbiam napić się piwa gdy oglądam mecz. UWIELBIAM czytaj LUBIĘ. I na tym koniec. Gdy kobieta mówi uwielbiam to też tylko lubi. Co innego gdyby powiedział UBÓSTWIAM CIĘ.:) No to bym pomyślała że mnie jednak kocha.

Gość hehaheihia
a moj facet bardzo czesto mowi mi "kocham cie" podczas seksu. Oczywiscie nie tylko, ale wtedy jest własciwie zawsze....