Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koło fortuny 1000

Sposób na ślub

Polecane posty

Gość koło fortuny 1000

Ile z Was wierciło swoim przyszłym małżonkom dziurę w brzuchu żeby się oświadczyli??? Wiem że jest Was tu sporo powiedzcie jakie miałyście metody :) Wysyłałyście siostry lub przyjaciółki żeby wybierały ten odpowiedni pierścionek, nasyłałyście przyjaciół na sugestywne rozmowy, stawiałyście ultimatum, czy były to jakieś subtelniejsze metody?

Zaszlam w ciążę ;-) chociaz to nieplanowane bylo, to ogarnelo troche mojego narzeczonego do podjecia decyzji o oswiadczynach, bylismy ze soba prawie 3 lata, oswiadczyl sie tego samego dnia co poronilam

Gość annielica
a moim zdaniem mężczyzny, który jest naprawdę zakochany nic nie musi przekonywać do ślubu - sam tego pragnie. Mój narzeczony już na 1randce mówił że zostanę jego żoną:) Najlepiej zostawić bieg spraw samym sobie, a nie "zmuszać" kogoś.. jeśli się nie oświadcza to ma swoje powody, jeśli dojrzeje do swojej decyzji to na 100% to zrobi:)

Gość pipipipipipipi
dałam pociupciać tak jak chciał i gdzie chciał, az zwariował na punkcie mojej cipki

Gość paponik
a moj narzeczoy sam z siebie mi sie oswiadczyl:) stwierdzil ze juz czas bo w koncu mu uciekne. a na pierscionek to mial sposob. zabral mi pierscionek ktory nosilam na serdecznym palcu i mial rozmiar. a ze wczesniej kupil mi pierscionek na urodziny sama go wybieralam to wyczail jakie pierscionki mi sie podobaja. ale trafil w sam srodek