Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania mi

wykrywalność testu

Polecane posty

Gość Ania mi

Ostatnią @ miałam 1.12.2012 od tamtego czasu tylko w styczniu tak okolo 10 przez prawie 3 tyg lekkie plamienia czasem ze skrzepami i odrobiną krwi. JAk to ustało to cisza. Czasem mnie boli podbrzusze jak na okres i krzyż, wysypuje mnie itd jak zawsze przed okresem. Robilam test w styczniu i 24.02 oba wyszły negatywnie czy to mozliwe żeby sie myliły??? Dodam, że okresy mam nieregularne a do tego zdarzalo mi sie żebym nie miala kilka w ciagu roku. Jakies 4 lata temu ni8e mialam nawet przez 4 miesiace. Jak sadzicie testy sie myla i mam problemy hormonalne czi inne czy to ciąża???

Gość Myślę, że te
testy się nie myliły.Idz do ginekologa, zbada Cię, zrobi USG może to np endometrioza?

Gość Masz tak nie
regularne cykle i nie byłaś z tym u lekarza? To może się odbić w przyszłości na Tobie.

Gość Zastanawia mnie ....
Dlaczego niektóre kobiety nie dbają tak o siebie i swoje zdrowie, a ciaza to napewno to nie jest i chyba przy takim zaniedbaniu szybko raczej nie będzie

Gość Bądź sobą
dziwie się, że nie poszłaś do lekarza. Jak masz w planach robić kilka testów to lepiej pójdź na bete, większa pewność ;)