Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjnhbgvfcd

PŚP JESTEŚ ????????????????

Polecane posty

Gość fghjnhbgvfcd

j/w :classic_cool:

Gość fghjnhbgvfcd
bo podobno masz doope jak wagon węglarka i cyce jak plac na zajezdni autobusowej czy to prawda?

Gość fghjnhbgvfcd
może wypucować mi bucięta? :classic_cool:

Gość streszczenie z bieszczadzkiego
pśp nie ma cię na bieszczadzkim, więc streszczę tutaj: xx x z samego początku był to zwykły, przeciętny top, acz w pewnym momencie kciukiem z noxelią, które się nie znosiły zrobiły sobie z tego topiku bole do bitwy i codziennie się wzajemnie wyklinały i groziły, kciukiem w tej nienawiści posunęła się dalej i mejlowała z exami nox m in Sangiem czy Albercikiem (który to po tym co kiedyś kciukiem mu napisała pobił Noxę i się rozstali) po czym wywalała tu różne kompromitujące ją skriny czy fakty z jej życia, nieraz ją szantażując; uduchowiony lovelas SS zwany "wilkiem bez odbytu" bałamuci laski przez neta i "rzuca" jak mu się znudzą, miał tu dość pokaźne grono platonicznie w nim zakochanych gruppies m in takamałajedna, która wysłała mu słynne już półnagie foto w kabaretkach, SS kompromitujące zdjęcie pokazał kciukiem, a tamta przesłała go innym, tmj następnie pokłóciła się z kciukiem o SS-a i założyła topic "ss to skurviel"; no i Noxelia, która przez to że SS wybrał inną (vodkę) zagazowała się i trafiła do szpitala, po powrocie sfotografowała wypis na którym było napisane " schizofrenia w rozpoznaniu" i wkleiła tutaj udowadniając swoją chorobę; Nox ogólnie wiele razy próbowała popełnić samobója łykając... kilka tabletek ketrelu; pewnego pięknego dnia Nox pogodziła się z kciukiem i kilka razy spotkały się w realu, po czym następnie zdawały szczegółową relację i wklejały foty na kafe, choć wszyscy ostrzegają Nox przed kciukiem wiodącą tu prym w manipulacjach, prowokacjach i mataczeniu, które są tu na porządku dziennym; SS, kalakalen i vodka tez się spotkali in real; generalnie każdy tu się raz kłóci i wyzywa od najgorszych, wywala dane personalne czy inne rzeczy z prywatnych rozmów, a następnie godzi i tak w kółko... od początku tego topa czarne niki "planują" wspólne ognisko w bieszczadach

Gość streszczenie z bieszczadzkieg
zapomniałem o grzesławie popiertalającym w damskich gustownych miniówkach oraz eleganckich szpilkach, twierdzącym, że każdy facet chciałby nosić spódniczki, ale się wstydzi 🖐️

Gość nbvcfvbbg
kciukiem twierdzi że jest piękna :D :D

Gość od dzisiaj zmieniam zdanie
biedna Kciukiem jest karłem :O a ja ją obrażałam, wstyd mi teraz, jaka podła byłam

mam zadbana twarz, o ile wiele można mi zarzucić o tyla pryszcza nie miałem nigdy :D