Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiotka_25

Pomóżcie mi wyrzucic byłego z mojego życia

Polecane posty

Gość Idiotka_25

3 lata byłam w związku. Kilka rozstań i powrotów, kłótnie - głównie o jego przyjaciółkę, której nigdy nie poznałam, nieatrakcyjna, ale nie potrafiłam jej zaakceptowac. Kłóciliśmy się też o inne rzeczy, on uważał, że to ja wywołuję wszystkie kłótnie. "To twój problem, że masz z tym problem". Na początku grudnia pokłóciliśmy się ostatni raz. Jak zwykle wyłączył telefon, ale tym razem nie odzywał się tydzień, potem miesiąc i drugi... Szybko dotarło do mnie, że to koniec, w miarę dobrze sobie z tym poradziła, bo miałam już świadomośc, że nigdy nie byłabym z nim szczęśliwa. Odezwał sie do mnie pod koniec lutego. Zmartwiłam się, że jest smutny. Potem odpisałam na kilka smsów, aż w końcu wczoraj spotkałam się z nim i usłyszałam, że rozstaliśmy się przez mnie, bo byłam wredna. Chciałam dziś jeszcze z nim porozmawiac, ale znów zerwał kontakt. Widocznie odzywał sie tylko po to, żeby sprawdzic czy jestem nadal w jego zasięgu. Bardzo boli mnie to, że on w ogóle mnie nie szanuje, nie obchodzi go czy mnie krzywdzi. Ja nigdy nie zrobiłabym niczego, co mogłoby go zranic. Nie potrafie tego wszystkiego zrozumiec. Można byc aż tak podłym człowiekiem?

Gość jak zmienisz swój nick to
wszystko się zmieni.

ale czego oczekujesz? pacnac w czolo mozesz sie sama

Gość Dagmara0909876
Aby być niezależną potrzebne są pieniądze. Możesz szukać zwykłej pracy, albo zarabiać przez Internet. Wejdź na http://wyplata.com/ poczytaj co tam jest napisane. Ja sama dostałam taką wypłatę. Chwilę trzeba poczekać, ale pieniądze zawsze się przydają.

Gość askrolpik
on cię szantażuje, kup sobie książkę na dobry początek.. susan forward szantaż emocjonalny. Pewnie wykorzystuje twoją skłonność do wpadania w poczucie winy. Ciesz się, że ułatwił ci dobrą decyzję, jak uwolnić się od frajera

Można być tak podłym, albo jeszcze gorzej, uwierz mi. Nie usłyszałaś od swojego byłego : "idź się zabij, tak będzie najlepiej!".

Gość Idiotka_25
Dzięki za odpowiedzi. Kupię sobie tę książkę, może dowiem się czegoś mądrego :) A że powinnam walnąc się łeb, to wiem. chciałabym walnąc się tak mozno, żeby wszystko zapomniec.