Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość =Bosski Roman=

Uwielbiam wilki, te zwierzęta mają w sobie...charakter

Polecane posty

Gość =Bosski Roman=

Są tu jacyś miłośnicy tych zwierząt na sali? :D Kocham zwierzęta i...jestem mysliwym, wiem, że to zabrzmi paradoksalnie ale nie uważam, żeby człowiek dokarmiający zwierzynę w zimę, budujący im paśniki w zimę był zły bo raz na parę miesięcy odstrzeli nadmiar populacji. Ostatnio parę miesięcy nie polowałem, pracowałem w lesie przy dokarmianiu trzody i zaczęły się pojawiać przypadki zagryzień dużej ilości saren czy nawet...jeleni, myśleliśmy, że to wilki (które są pod ochroną więc byśmy gówno zrobili) ale okazało się, że to zdziczałem kundle więc ktoś mądry wydał pozwolenie na odstrzał zanim zagryzą jakiegoś człowieka. Więc pojechałem na polowanie. Parę pchlarzy padło, wracałem już do auta gdy z ok. 50 metrów zobaczyłem jakiegoś dużego sierściucha, myślałem zdziwiony, że to jakiś wściekły pies (bo normalne kundle uciekają z podkulonym ogonem. mocne są wobec sarny nad którą się znęcają podryzając ją na żywca) więc wycelowałem, patrzę w lunetę a to...wilk. Stał i bez strachu gapił się na mnie, poczułem jego...odwagę. Oczywiście nie strzeliłem i każdy poszedł w swoją stronę. Te zwierzęta mają...charakter :D

Gość Ginger sp z o.o.
ciesz sie ze to nie byla wilczyca :classic_cool:

Gość komsi9000
Ja lubię Wilka WDZ

Gość =Bosski Roman=
Płci tam nie rozpoznałem, inna sprawa, że tak dostojnego zwierzęcia jeszcze nie widziałem ;)

Gość =Bosski Roman=
Ja też ale muszę zadowolić się dziczyzną:classic_cool: W sumie też bym opędzlował pasztet zająca ale zająca to ja jeszcze nie widziałem odkąd poluję :O

Gość karpik diem
a Sikorski chce dorzynać watahę...

Gość POlowanie
Obława! Obława! Na młode wilki obława!

Gość jhyguy
Ja kiedyś przygarnełam do domu lisa. Był potrącony przez samochód (tam gdzie mieszkam jest blisko autostrada i las. Opiekowaliśmy się. Na początku bał się warczł, nawet był agresywny.... Ale zauważył że my go nie chcemy skrzywdzić.. Ufał nam... Był jak mały kundelek... Taka przytulanka. On pokochał Nas a My go