Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza 25

mój facet

Polecane posty

Gość iza 25

witam, nie wiem gdzie i do kogo mam się zwrócić dlatego liczę na wasze podpowiedzi... Chodzi o mojego faceta...mamy bardzo udane życie erotyczne, jednak jest coś co mnie niepokoi...otórz budzi się on w nocy i zaczyna grę wstępną, namiętnie mnie całuje i zaczyna rozbierać...chce poprostu ze mną współżyć...niby wszystko fajnie(nie mówię , że mi to przeszkadza) ale to trochę dziwne...oczywiście jak mu powiem, że nie to NIE i dalej szybko zasypia...na drugi dzień niczego nie pamięta... Zawsze myślałam, że może mu się śni jakaś "inna" i to poprostu sen erotyczny, ale nie...bo czasem pytam go wprost : z kim uprawiasz teraz sex? odpowiada ze ze swoją dziewczyną Izką...nawet kazałam mu kiedyś podać moją datę urodzin i podał bezbłędnie...oczywiście nic nie pamiętał na drugi dzień...przyznam , że trochę się martwię... Powiedziałam o tym siostrze...to się śmiała i powiedziała, ze mam fajnie i powinnam się cieszyć... A ja naprawdę się martwię... Bardzo proszę o poważne komentarze...

Gość grajdou
niektórzy szukają na siłę problemów, wymyślaj sztuczne problemy dalej i rozwal związek:O

Gość iza 25
to nie jest dla mnie problem...wręcz przeciwnie, on o wszystkim wie bo mówię mu na następny dzień... zastanawia mnie tylko jak można to zinterpretować bo to trochę dziwne..

Gość XL chętny na ...
a ta znowu swojeee

Gość XL chętny na ...
skoro to nie jest problem to o co ci chdzi? idz spać