Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocna zjawa.......

2 kolesi ubliżało dziewczynie a jej facet siedział jak ciota w autobusie

Polecane posty

Gość gość
to szok,moj by pozabijal tych k***sow

Gość gość
ja tam od razu powiedziałam mojemu mężowi że jkaby mnie czy jego ktoś zaczepiał to ma nie reagowac. wole byc obrażona niż być wdową w tak młodym wieku.

Gość gość
nie dla kazdego faceta jest to sprawa,tego,czy kobieta woli to czy tamto sa faceci,ktorzy reaguja automatycznie,nie myslac o konsekwencjach,czyli o ewentualnym wp*****lu lub ranieniu np nozem

Gość gość
nocna zjawa........ :D:D 10/10

Gość gość
Ktoś napisał wcześniej o wypaczeniach w prawie co do takich sytuacji. W istocie tak niestety bywa. W tym dziwnym kraju można sadzić się,będąc dresiarskim debilem,do kogo się chce. Bywa,że jak kto uderzy porządnego człowieka gdziekolwiek dla zabawy to na policji część przesłuchania jest poświęcona rostrząsaniu problemu jak zachował się sam pokrzywdzony i czy aby nie sprowokował sytuacji-tyle,że to qrwa jest co najwyżej zadanie sądu a służby często bawią się w sąd. Nigdy nie zrozumiem do końca mentalności ludzi pracujących w tych strukturach. Policjanci są przez dresiarskich lumpów obrażani na max....a mimo to często w tyłek bity jest za takie zadymy ten który dochodzi sprawiedliwości bo dostał a się bronił.

Gość gość
Ja bym nie zrobił zadymy,bo nie jestem taki hardy,ale ja wezwałbym Policję i powiadomił kierowcę,zrobiłbym zadymę z zatrzymywaniem autobusu,niech meneli wyprowadzą.A poza tym autobusami to jeżdzę raz na kilka lat.

Gość gość
no cwany to jestes !

Gość gość
Frajerzy bez honoru zarówno ci co ubliżali jak i ten co nie reagował .P***y nie faceci .