Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
a_n_o_n_i_m_o_v_a

Media Markt i zwrot zakupionego towaru

Polecane posty

Zależy mi bardzo na opiniach ludzi którzy być może przez to przechodzili i tyczy się to tylko sklepu Media Markt. Jak to jest z tymi zwrotami nienaruszonych lub prawie nienaruszonych(opakowanie) towarów.Towar jest dobry niezniszczony a jednak chcecie oddać.. Oczywiście wiem,że dobra wola sprzedawcy itd,ale jeśli ktoś z was coś w Media oddawał,to powiedzcie mi jak to w waszym przypadku wyglądało,słyszałam,że w większości przyjmują zwrot,ale raczej pieniędzy nie oddają a wymieniaja na inny towar lub dają bon na taką samą sumę jak zakupiony towar,na który możecie sobie wziąc coś innego. W najgorszym przypadku nie oddają pieniędzy w ogóle. Pisałam juz dzisiaj podobnego posta,ale mało odpowiedzi więc ponawiam.Kupiłam dziś mp3 z firmy Sony w Media Markt i niestety komputer nie wyszukuje przenośnego dysku a ,że nie chcę sie męczyc z jakimis wgrywaniami sterowników itd.więc chcę zwrócić. Dodam,że miałam już dużo innych odtwarzaczy i nigdy nie było takiego problemu,sama nie wiem czy to wina mp3 czy mojego komputera,bo jeśli mp3 to może są jakieś szanse a jeśli komputera,sama nie wiem co w takim wypadku...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować