Podwyższony Cukier+Odchudzanie 0 Napisano Luty 28, 2013 czy wiecie gdzie tego szukać i jak odzyskać hasło? próbuję już po raz kolejny i moje hasło nie pasuje..... co to za żarty???? pozóżcie mi, błagam!!!!! JAK ODZYSKAĆ HASŁO NA KAFETERII???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podajcie tu jakiś adres Napisano Luty 28, 2013 przecież piszesz na czarno czyli jesteś zalogowana ofiaro :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podwyższony Cukier+Odchudzanie 0 Napisano Luty 28, 2013 zalogowana jestem ofiaro, ale nie mogę wejść na swój profil by zmienić stopkę ofiaro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podajcie tu jakiś adres Napisano Luty 28, 2013 masz dwa posty hasło wpisałaś przed chwilą i go nie pamiętasz ? to gratuluję. hasła przypomnieć się nie da można wygenerować nowe ale wątpię aby ktoś w tym celu ruszył tyłek bo Twoja historia wypowiedzi nie jest powalająca i równie dobrze możesz założyć nowy nick i przepisać to co napisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podwyższony Cukier+Odchudzanie 0 Napisano Luty 28, 2013 hasło pamiętam, mam je na papierze zapisane, ale w kaceterii nie przyjmują go. zresztą pytam czy ktoś wie jak odzyskać hasło, a nie czy ktoś może mi nawrzucać, bo nie rozumie pytania!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podajcie tu jakiś adres Napisano Luty 28, 2013 wyjmij jedzenie spod caps locka skoro masz hasło zapisane i na pewno się nie mylisz wpisując. odpowiedziałem na twoje pytanie że hasło jest nie do odzyskania. poza tym podobno go masz to co chcesz odzyskać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cukierIodchudzanie Napisano Luty 28, 2013 nie denerwuj mnie, bardzo cię proszę. na kafe nie mogę wejść do swojego konta, bo podaje że hasło jest błędne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cukierIodchudzanie Napisano Luty 28, 2013 i znowu to samo, założyłam nowy profil, ale już wejść na konto nie mogę bo znowu hasło jest błędne.... co się dzieje???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odchudzanie+Cukier 0 Napisano Luty 28, 2013 http://kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Jedz-tylko-przez-8-godzin-dziennie-i-chudnij,wid,15223578,wiadomosc.html?ticaid=11024c&_ticrsn=3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podajcie tu jakiś adres Napisano Luty 28, 2013 już podpowiedziałem sprawdź caps lock to taki przycisk z lewej strony klawiatury ma to do siebie że jak jest wciśnięty to to co piszesz na kartce różni się od tego co piszesz na komputerze. policz znaki być może to co wpisujesz tu różni się ilością znaków od tych na kartce czyli któryś klawisz nie działa ale podejrzewam że jesteś ofiarą i nie założyłaś nowego profilu bo np. nie zaznaczyłaś ptaszka obok napisu akceptuję regulamin czy tym podobne rzeczy. jeśli nie jesteś ofiarą losu wpisujesz wszystko prawidłowo to wyczyść pliki tymczasowe w przeglądarce i zrób to jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odchudzanie+Cukier 0 Napisano Luty 28, 2013 założyłam już kilka nowych profili by sprawdzić, i nic... za każdym razem "hasło jest błędne" ofiaro losu... wszystko robię jak trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podajcie tu jakiś adres Napisano Luty 28, 2013 przecież masz inną stopkę niż przed chwilą OFIARO!!! zgadłem że ptaszka nie było ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podajcie tu jakiś adres Napisano Luty 28, 2013 czy jedzonko zablokowało caps locka ? są jeszcze zjawiska nadprzyrodzone :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Odchudzanie+Cukier 0 Napisano Luty 28, 2013 stopka jest już inna bo to z innego profilu ofiaro!!!! nie dyskutuj, skoro jesteś tak negatywny, idź lepiej spać, nie kombinuj jak mnie sprowokować.... za każdym razem hasło jest błędne, jak możesz to wejdź sam na "Moje konto" i sprawdź czy u ciebie wszystko jest ok. z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podajcie tu jakiś adres Napisano Luty 28, 2013 sprawdzałem zanim pierwszy raz odpowiedziałem i jest ok mogę wejść na kilka swoich profili nie ma błędu związanego z archiwizacją danych po prostu jestes ofiarą i nie prowokuję cię tylko mobilizuję do skupienia się na swojej nieporadności i poprawie tego co robisz źle. skoro potrafisz wpisać stopkę do nowego nicku to i w starym możesz zmienić jeśli postąpisz analogicznie. problemem u Ciebie jest to że drugi raz wpisujesz źle hasło lub robisz to w niewłaściwym miejscu . dlaczego nie wiem. jeszcze jedna podpowiedź rób wszystko w jednym oknie tzn. zamknij inne i zostaw jedno. gdy zmieniaszstopkę to logujesz się tu http://f.kafeteria.pl/preferencje.php na samym dole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podwyższony Cukier+Odchudzanie 0 Napisano Luty 28, 2013 zjadłam pół słoiczka sałatki ogórkowej, uznam to za obiad... obiad w kryzysie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podwyższony Cukier+Odchudzanie 0 Napisano Luty 28, 2013 pisałam pod nazwą "samotnisia" a wkleiło pod moją poprawną nazwą.... i hasło tym razem pasuje... ale na "moje konto" nie mogę wejść, bo "błędne hasło" wyskakuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podwyższony Cukier+Odchudzanie 0 Napisano Luty 28, 2013 :) robię dokładnie to samo co ty. komunikat mówi swoje: Forum - strona główna Blad Wpisane hasło jest błędne! Wróć do poprzedniej strony i wpisz poprawne hasło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 4, 2015 jozefa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczarowana18 Napisano Sierpień 14, 2017 Heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grkaoaao 0 Napisano Kwiecień 9, 2018 Jak ktoś chce przypomnieć sobie zapomniane hasło do maila to można tutaj to uczynić : http://dlagier.com/e-mail-lamacz-hasel/ Naprawde dobry program do tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach