Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się..

Praca lub staż w piekarni

Polecane posty

Gość zastanawiam się..

Mam propozycję stażu z pup w piekarni. Pytanie, czy za ta marna kasę warto i czy jest to ciężka praca jakie obowiązki? Dodam, że pełny etat i to praca przy sprzedaży nie na produkcji. Pracował ktoś?

Staż to taka rzecz że człowiek to darmowy pracownik, więc robi to samo co normalny pracownik na etacie... albo i więcej dostając za to śmieszne pieniądze. Po skończonym stażu albo zostaniesz zatrudniony/a albo nie, przy czym bardziej prawdopodobne że nie zostaniesz zatrudniony/a

Gość zastanawiam się..
Nie ma tu o nikogo z takiej branży ? :(

Gość Lola452

Ja pracuję na etacie w AK Otrębusy i jestem zadowolona, bo mam fajny zespół a i zarabiam nie najgorzej. Generalnie jak z praca z klientem jest możesz się domyśleć. Różnie bywa, bo nigdy nie wiesz na kogo się trafi, ale najczęściej przychodzą te same osoby i podchodząc do nich z uśmiechem możesz liczyć na to, że będą dla Ciebie serdeczne. Ja lubię ta pracę i nie szukam niczego innego. Blisko domu i nie muszę się martwić o wypłatę. 

Gość Kate

Praca na sprzedaży w Piekarni nie jestem bardzo trudna. Ja zdobyłam doświadczenie pracując w Piekarni Rąba i mam fajne wspomnienia. Wynagrodzenie potem tez nie jest złe, a można się dużo nauczyć, także na staż polecam,a może jeszcze zostaniesz na dłużej 🙂