Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednastudentka

Moja współlokatorka to wieśniara part2

Polecane posty

Gość wrednastudentka

Druga część topiku. -nie myje rąk po skorzystaniu z toalety (zapewne weszło jej to w nawyk, bo w wychodku nie ma umywalki) :D:D:D -zauważyłam, że chyba niezbyt często myje zęby, jej pasta stoi juz od pazdziernika w łazience i jej prawie nie ubywa :O innej nie ma, albo podpierdala pozostałym lokatorom. Poza tym wiele razy widziałam, ze wychodzi rano bez umycia zębów.:D -nosi takie buty, tylko, że kozaki: http://i4.dobramama.pl/7bc63c10a698dfa65ebcae83a1b0843d/540x405_buty-z-czubem-2554244.jpg czub i obcas taki sam :D:D:D:D:D beka :D:D:D:D -je dziwne jedzenie, wiejskie, przeważnie mięso, kiełbasy :D:D:D -jest gruba i ma wielką oponę na brzuchu :D -nie imprezuje, bo woli oglądać powtórki powtórek seriali :Djest uzależniona od telewizji -nosi wielkie, wyblakłe, stare majty :D:D:D:D:D:D:D:D -w garderobie ma same swetry po starych ciotach, zero modnych ciuchów :D Beka :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
za to ty masz tak atrakcyjne zycie, ze ze szczegolami potrafisz opisac co robi i jakie nawyki ma twoja kolezanka

Gość wrednastudentka
Ja natomiast mam wszystko makowe i najmodniejsze w zamian daje doopy pare razy w tygodniu jednemu ochroniarzowi z galerii, zasada prosta on przymyka oko a ja mogę zpierdoolić co tylko chcę.

Gość chodząca kokieteria
o ja pierrdolę ale jaja :classic_cool: chooj mnie obchodzi jakaś wieśniara która mieszka z drugą wieśniarą (Tobą) :classic_cool: bo to wieśniacy, zaścianek interesuje się życiem innych i śmie je komentować w taki sposób :classic_cool:

Gość wrednastudentka
no zjedzcie mnie zjeby :D tylko na to czekam :D mieszkam z nią więc widzę, nie trzeba jej speclajnie szpiegować :D:D:D

Gość wrednastudentko
i co w związku z tym "wszystkim" ? W/g ciebie, mamy ją przekreślić jako człowieka? Dla mnie to ty jesteś zerem

Gość chodząca kokieteria
pomyśl sobie o tym jaka jesteś ograniczona i pośmiej się ze mną. z Ciebie :classic_cool:

Gość wrednastudentka
WIEDZIAŁAM, ZE ZJEDZIECIE MNIE :D STANDARD :D ALE SAMI DO PLOT JESTEŚCIE PIERWSI :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
"Poza tym wiele razy widziałam, ze wychodzi rano bez umycia zębów" do lazienki jej wchodzi, ze wiesz?

Gość studia to swietny czas
na nauczenie się tolerancji musisz zaakceptować również to,ze ona do swoich koleżanek cz rodziny może nadawać na ciebie,ze ty jesteś dziwaczką w tym okresie ludzie spotykają się,z róznych środowisk, ja pomimo,że byłam samotnikiem,musiałam w którymś momencie mieszkać w sporej grupie natomiast koleżanka,która w sumie pochodziła z tzw.lepszego domu,bo jej matka i ojciec byli lekarzami może nie była brudasem,ale niechlujem nie mogłam znieść petów zostawianych wszędzie,zlewu zawalonego naczyniami jak mnie z tydz nie było,to pochowała gary z resztkami jedzenia do szafki,i wyhodowała tam małe zoo w zyciu tego nie zapomneee...bleeee albo od rana parzyła kawe,w dziesiątkach szklanek,zeby kawa była na dzien dobry,na potem,i na potem potem,,,i tak potem brudne leżały całymi dniami nauczyłam się nie reagować odpuść sobie,szkoda czasu na takie sprawy:)

Gość ixyyyyyyyyyyy
"-nosi wielkie, wyblakłe, stare majty" ciekawe skad to wiesz

Gość xbsdshj
Musisz mieć straszne kompleksy i samoocenę na poziomie -300 m.n.p.m. skoro dowartościowujesz się w tak żałosny sposób.

Gość wrednastudentka
NIE WCHODZE JEJ DO ŁAZIENKI, PO PROSTU ONA NIERAZ RANO NIE KORZYSTA Z TOALETY :D wychodzi z domu nie odwiedzając łazienki :DDDDD:D beeeeeeeeeeeeeeeeeeka :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
musisz miec bardzo nudne zycie skoro wstajesz jako pierwsza, czatujesz pod drzwiami i rozliczasz ze wszystkiego wspollokatorow

Gość chodząca kokieteria
-300 metrów nad poziomem morza :classic_cool: aleś dopierrdolił/a :D🖐️ autorki to nawet już nie komentuje. ale pogadajcie sobie bo widze, że nadajecie na tych samych falaaaach :D🖐️

Gość wrednastudentka
ixyyyyyyyyyyy ale jesteś ograniczony :D myślisz, ze to robię? :D ja pierdole, ja po prostu leżę w łożku i wszytsko słyszę, że wychodzi z pokoju, idzie wpierdalać do kuchni, potem idzie do kibla (wc) i wychodzi z domu, nie trzeba nikogo szpiegować :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
a potem szybko idziesz napisac o tym na kafe :o

Gość wrednastudentka
nie, nie szybko, robię kawę, sniadanie, odpalam kafe i wtedy piszę, nie spiesząc się :D

Gość chodząca kokieteria
ja mam tak samo w doopie to z kim mieszkasz i z jakiej wsi jesteś 🖐️ a mimo to nie milczysz :classic_cool:

Gość wrednastudentka
skoro założyłam topik, to chyba miałam również założenie by na nim nie milczeć :D beka :D

Gość chodząca kokieteria
no widzisz jaka jesteś koorwa mądra :O nie zrozumiałaś oczywiście. a idź w chooj :classic_cool:🖐️