Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalissssta

proszę o konstruktywną pomoc - zakochanie

Polecane posty

Gość kalissssta

nie będę pisac co i jak, bo to nie ma sensu. Proszę Was tylko o jakies konstruktywne mysli/słowa, żeby wytłumaczyć sobie, ze on mnie nie kocha. Narazie działa na mnie to, ze do miłosci nie można nikogo zmusić... ale to trochę za mało, serce i tak się wyrywa :-( co dodacie?

Gość kalissssta
zs lodowaty prysznic to raczej tobie by się przydał. Jakie musisz mieć smutne życie, skoro myslisz wyłącznie o jednym :-O Widać, zę nigdy w życiu nie kochałeś :-O

Gość zawse scery
ciepło kompiel

Gość czwartkowe szaleństwo
a cholera Cię wie :P

Gość kalissssta
umówmy się, ze wy spuszczacie swój jad i wypisujecie bzdury, a ja Was ignoruję, czekając na normalnych ludzi i ich wpisy, ok? miłego dnia :-)

Jedynie czas i dyscyplina wlasna, innej rady nie ma. Powodzenia!

Gość kalissssta
co masz na mysli pisząc dyscyplina? chodzi mi o to, jak się zdyscyplinować, co robić, jakimi słowami sobie to wmawiać?

Nie wiesz co to jest dyscyplina wlasna? Jak sie ktos chce odchudzic to musi mniej jesc i sie wiecej rusdzac. W twoim przypadku musisz po prostu na sile odganiac swoje mysli od jego osoby i starac sie zajac czyms twoj wolny czas. Wypady, spotkania, sport, ksiazka, inne znajomosci. Nie ma zadnych gotowych recept. Kazdy mysli to co chce myslec. Ty decydujesz o czym myslisz i jak intensywnie to robisz. Nikt tego za ciebie nie zrobi.

Gość jaką NAMIĘTNOŚĆ
:-D

Gość kalissssta
może teraz?

Gość oisios
jezeli cos kochasz pusc to wolno,jesli wroci-jest twoje,jesli nie--nigdy tego nie bylo i glowa do gory,zajmij sie czyms,jakas pasja,a za jakis czas sama bedziesz sie smiala z tej naiwnej milosci

Gość kalissssta
oby :-( dziękuję

Gość kalissssta
up

Gość kalissssta
no nie ;-)

Gość kalissssta
ale dzisiaj sie lepiej czuję i mam wyjebane na to wszystko ;-)

po pierwsze ograniczona niuniu to skoro ze mna sie nie da rozmawiac to po chuja probujesz to robic, nawet zaraz po zdaniu o tej rzekomej niemozliwosci zadajesz pytanie po drugie, jakims dziwnym cudem rozmawiam z wieloma osobami na tym forum, najwyrazniej jestes zwyczajnie off x a teraz jeszcze raz - odpierdol sie

to Ty jesteś ograniczony, bo to było pytanie retoryczne, kaleko intelektualna. x to tez pytanie retoryczne? wez sie niunia ogarnij i poszukaj sobie sam nie wiem, tematu o lepieniu z ciastoliny czy cos

Gość OCH jak milo
Kto się czubi ten się lubi :-p Może się umówcie na spotkanko? Zamiast się wściekac na siebie nawzajem na co drugim topiku? Hmmm?... :-D

Zamiast się wściekac na siebie nawzajem na co drugim topiku? x alez ja sie na niunie nie wsciekam, no bez jaj, po prostu prosze by sie odpierdolila :-)

Gość OCH jak milo
Eeee tam... Lubisz się z nią tak przepychac słownie :-p no przyznaj sam :-)

lubie sie przepychac slownie, zdecydowanie tak, ale z ofciem, z ifka, nawet z ryba 2, no ale nie z taka niewypelniona niunia, bo yyy gdzie tu przepychanie slowne?