Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on87

Dlaczego ona się tak zachowuje?

Polecane posty

Gość on87

Witam, jestem nowy na forum, ale tutaj szukam odpowiedzi na to co mnie nurtuje i od srodka zabija. Jestem z moja dziewczyna prawie rok, jednak od dluzszego czasu nam sie nie uklada, tzn z mojej strony uczucia nadal silne, kocham ja strasznie i chce z nia byc, lecz ona od kilku miesiecy ma straszne wahania nastroju, jeden dzien jest wesola,radosna usmiechnieta i pragnie kontaktu ze mna, nastepny jednak jest skrajnie odwrotny- jest ona drazliwa, wszystko ja denerwuje , chodzi jakby miala zaraz wybuchnac, powtarza w tych chwilach ze nasz zwiazek nie ma sensu bo ona nie radzi sobie ze soba i ze najlepiej jakbysmy sie rozstali bo ona nie chce dla mnie zle. W te zle dni czuje, ze ona nie ma ochoty na zadne czulosci pocalunki itd. To trwa juz na prawde dlugo. Bierze ona tabletki antykoncepcyjne- podejrzewam, ze to one takie maja skutki uboczne, kiedy mowie jej o moich przypuszczeniach zaraz sie denerwuje i krzyczy zebym sie tym nie interesowal. Kocham ja bardzo, chce byc z nia,ale rowniez chcialbym zeby bylo znowu dobrze. Ona mowi ze mnie kocha, czasami to czuje. Co moge zrobic, aby wszystko wrocilo do normy? obawiam sie ze ona mnie w koncu zostawi... Czekam na Wasze opinie i rady

Gość gteren
kobiety to k u r w y

skoro ma wahania nastroju, a jak pytasz o tabletki to krzyczy to może jest w ciąży, wtedy są wahania nastroju, złapała Cię na dziecko, więc ciesz się i raduj