Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza3333333

Zwierzenia koleżance z pracy - czy to zdrowe?

Polecane posty

Gość zuza3333333

Kochani. Mój facet kilka miesięcy temu powiedział mi że kolezanka z pracy go podrywa. Czas pokazał ze to prawda. On oczywiście powiedział ze umie wyznaczyć granice itd. Dodam że jestem zazdrosna. Uprzedzałam go o potrzebie większego dystansu bo jej zainteresowanie nie gasło. Jakiś czas temu okłamał mnie - powiedział że pomagał w holowaniu auta brata a pomagał jej. Ukrył później smsa od niej i ukrywa ich kontakty smsowe i czasami wieczorem telefoniczne. Doszło do tego że ona wypisuje mu smsy typu "tęsknię za Tobą" a on nie reaguje w sposób "nie podoba mi się to" .Jak każdy związek przeżywalismy wzloty i upadki a w ostatnim czasie jakoś wzrosły kłótnie. On twierdzi, że potrzebuje z kimś pogadać i dlatego się z nią kontaktuje. Mnie odpycha, nie rozmawia - ogólnie zrobiło się sztywno. Zapewnia że Kocha i ze mną chce życ.Okazało się, że zwierza jej się ze swoich problemow i problemów związanych z nami. Czy uważacie że to normalne zwierzać się osobie, która nie tratuje Cię jak kolegę/ koleżankę i chce coś więcej??

Gość dzorzdżina
i ty kretynko obwiniasz kobietę za to ? skoro ona pisze - tęsknię za Tobą - tzn że on dał jej ku temu powody i coś ich łaczy przecież ona nie jest chora psychicznie i nie uprawia stalkingu tylko jest między nimi uczucie a tobie kity wciska że ona się narzuca jaka to ona zła i nachalna, o mój bosze a ty naiwniaczko wierzysz facetowi , naiwna bidula