Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek co mógł się nie żenić

żona zona

Polecane posty

Gość Marek co mógł się nie żenić

Denerwuje mnie moja żona.Wczoraj byłem ze starymi kolegami na małym co nieco a po wszystkim zabrałem sobie dwuseteczke do domu i sączyłem w salonie po nocy,po kryjomu. A tu wpada zona afere robi. trudno poszedłem spać. O 15 wróci ten stu kilowy potwór i będzie jęczał że pijak. Troje dzieci odchowałem tylko jedna córka co ma 15 lat się ostała w gnieździe,dom kupiłem.25 lat byłem policjantem od roku siedze na emeryturze i czy nie mozna mi poszaleć? Mam 47 lat a przez moją babe czuje się na 65.Co ona ze mnie zrobiła. Z przystojnego,wysokiego chłopaka zrobiła grzyba i domatora. A mogłem się nie żenić.

Gość Jaglijka
A często Ci się zdarza poszaleć?

Gość ewkaaa1985
proponuję wziąć się za robotę nie za chlanie zapewne przez to była awantura.kobieta odwala cała ciężką robotę a ty siedzisz pewnie i nic nie robisz szkoda kobiety

podejrzewam, ze to nie było pierwszy raz. a nawet gdyby było, to zle zrobiles. jak alkoholik. po co sie ukrywałeś, z tym piciem.

Gość ueeyyeyeyeyeyw
Dlaczego po prostu nie spuścisz jej łomotu jak normalny facet?

Gość kierowca rosomaka
ona? wow.. medal jak moneta ma awers i rewers czy kto kiedy widzial monete co ma awerso-rewers z obu stron? :P, :P, :P

Gość Goldi 2011
A dlaczego czujesz się jak 65-letni grzyb? I dlaczego myślisz, że to ona z Ciebie go zrobiła?

Gość lidia lidia
nie narzekaj ciesz sie tym co masz pozdrawiam awypic zawsze mozna wmiare rozsadku