Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnniazRzeszowa

Kolega po latach nas odwiedził i ....

Polecane posty

Gość AnniazRzeszowa

Nie widzieliśmy się z nim bardzo długo...jakieś 10 lat.Przyjechał na tydzień do Naszego miasta na szkolenie z pracy. Chwalił się jak on nie zarabia i ogólnie jak ma super....a po tym jak odwieźliśmy go do hotelu poprosił byśmy mu pożyczyli 50 zł! Bo on musi chłopakom flaszkę postawić a ma tylko kartę a w osiedlowym sklepie można tylko gotówka płacić. zapierał się ze odda następnego dnia. Wcześniej byliśmy na mieście, nawet w jednym sklepie. Mógł w tedy kupić tą flaszkę bo jechaliśmy samochodem i mogła sobie w nim leżeć jak poszliśmy na miasto. Następnego dnia kazał się przywieść do nas do domu bo zjadł by coś smacznego na obiad a nie tylko hotelowe jedzenie. Ogólnie to chciał mnie odwiedzać w momencie jak mojego Jarka nie było w domu. Jak rozmawialiśmy z nim przez tel i mąż powiedział mu to dobrze to oddasz mi kasę to stwierdził, ze nie ma sprawy, a po chwili dzwoni i mówi ze jedzie do domu i ze prześle nam na konto ta kasę. 50 zł i od 2 tygodni nie mamy z nim kontaktu. Chcesz mieć z kimś spokój pożycz mu kasę.

Gość AnniazRzeszowa
Może resztę chciał na papierosy? Nie wiem, ale tak to chwalił sie jak on to nie zarabia a od nas pieniądze pożyczał...

Gość AnniazRzeszowa
chciałam sie z nim przespac by mi oddał te 50 zł ale nawet tym pogardził, rozumiem przytyłam po latach

Gość AnniazRzeszowa
nie przytyłam. Podszyw w miarę udany ale chyba nikt sie na to nie złapał... Nie ja mu pożyczyłam pieniądze tylko mąż. Wiem,ze te pieniądze już są dane nie pożyczone. Chłopak był u nas chwalił sie sobą i tym co ma. My mamy tylko 2 pokoje a on chwalił się domem, samochodem i wakacjami. Nie wiem czy on chciał się na nas dowartościować? A wyszło tak ,ze to my mimo ,ze mamy mniej musimy mu pożyczać na flaszkę. Ciekawa jestem czy zonie sie pochwali...