Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem czy sluznie czy nie

"Donioslam" na bylego meza ;/

Polecane posty

Moze nie do konca donioslam, ale dalam do zrozumienia uzywajac slow- podejrzewam, wydaje mi sie, aby naprowadzic w sprawie alimentacyjnej ze byly maz oszukuje, totalnie. Dzisiaj zrzera mnie sumienie. Tlumacze sobie, ze to nie moja wina ale jego. Ze mogl przeciez placic, a nie robic wszystko, aby tego nierobic. NIe wiem sama, nie daje sobie troche z tym rady.

Tylko z drugiej strony, gdybym tego nie zrobila, nadal bylaby cisza, on by robil co chcial i mial w nosie = podstawowe potrzeby dzieci przez nastepnych kilka lat. A tak moze sie wezmie w garsc i bedzie odpowiedzialny za swoje czyny.

Jak myslicie, glownie mamy, ktorych byly facet w sposob razacy uchylal sie od nieplacenia na wasze dzieci??

Gość fisajfKASJ
daj sobie spokoj, zrobilas co musialas

Gość dobrze zrobiłaś
nie wiem czemu sie martwisz skoro on ma cie w nosie ps ile razy jeszcze zalozysz taki temat??

Ale najgorsze jest to, ze ja sie poprostu zle z tym czuje. Czuje sie jak najgorszy cham.. konfident.. Nigdy nikomu na zlosc nie zrobilam, i jest mi jakos zal.. Kurde. Nie czuje sie ze to jego wina, mimo ze tak tlumacze to sobie.

Gość a co ty sie przejmujesz
to on powinien sie wstydzic a nie TY. Jezeli uchyla sie to sie uchyla i ponosic za to konsekwencje powinien.

Gość sdfdefef
po co kolejny raz wklejkasz to samo?

No dzieci muszą jeść. Ubrane muszą być. Wykąpane. Przy świetle odrabiać lekcje itp. Nie możesz mieć wyrzutów sumienia. On ma nie płacąc...? Rozumiem, że go nadal kochasz, albo rozstaliście się z Twojej winy (lub inicjatywy) i się teraz gryziesz.