Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 648h8u8jit

co on do mnie czuje bo on sam nie wie. POMOŻCIE

Polecane posty

Gość 648h8u8jit

jak mnie widzi to jest wszystko super ciagnie go do mnie nie moze sie powstrzymac zeby mnie nie przytulić czy pocałowac(nie chodzi o porzadanie)mowi czue słowka , stara sie, ale jak nie jestesmy obok siebie to jestem mu chyba obojetna(obojetna to moze za duzo powiedziane, ale to0 juz nie to()? jak to jest, co to jest?miał tak ktoś?

Gość ma tylko chcice
nic wiecej

Gość 648h8u8jit
mysle ze nie chodzi o chcice sam to powiedział...

Gość 648h8u8jit
mowił ze cos do mnie czuje a ostatnio szepnoł cos ze mnie kocha ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam a on nie chciał powtorzyć dobrze mu przy mnie ale boi sie sprobowac raz jeszcze z obawy ze nam nie wyjdzie

"mowił ze cos do mnie czuje a ostatnio szepnoł cos ze mnie kocha..." ---szepnol, mowisz, romantycznie Sit on my face and tell me that you love me I'll sit on your face and tell you I love you too I love to hear you oralize When I'm between your thighs You blow me away Sit on my face and let my lips embrace you I'll sit on your face and then I'll love you truly Life can be fine if we both sixty nine If we sit on our faces in all sorts of places And play till we're blown away

Gość 648h8u8jit
spoko

Rany, jak ja nie cierpię analfabetów! x PoŻądaniem szepnĄł, debilko! I jebana spacja PO znaku interpunkcyjnym! Używaj pierdolonych polskich liter! x Najgorsze, że takie debile się rozmnażają i przekazują swoją głupotę dalej!