Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabelasysia

jestem idiotka do potegi entej wejdzcie prosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

nacykalam przez ostatnie kilka dni ze 100 zdjec dziecku 6cio miesiecznemu ,takze twarzyczki z blizka . I dopiero wczoraj brat meza sprowadzil mnie na ziemie jakim jestem imbecylem w aparacie byla wlaczona lampa blyskowa a ja ciagle dziecku razilam tym po oczach :/

Gość sdfghjkjhgfdsdfghj
i co???

Gość Izabelka......... ...:)
i co? mamy ci współczuć...słowo daje coraz durniejsze tetaty sa tutaj zakładane.

prawie 30 ale co to ma do rzeczy . Zmartwilam sie bo poczytalam o tym jaki flesz z lampy blyskowej moze byc szkodliwy dla takich malych i mlodych oczek . Wy robice fotki lampa blyskowa??

Gość n nnn
chora jestes? uszkodzic wzrok bo robidz zdjecia z lampa??? hahahaha:D jak chcesz to rob bez lampy a najlepiej przy zlym swietle...powodzenia:D:D

Gość n nnn
robie roznie, raz z lampa a raz bez . zalezy od sytuacji, osiwetlenia itd. nie przesadzaj juz. moje dzieci maja co rok kontrole wzroku i wszystko ok

Pytam bo wydawalo mi sie ze masz z 16 lat i okrutnie ''podniecasz'' sie swoim dzieckiem robiac mu zdjecia co minute... Mysle ze raczej nic sie nie powinno dziecku stac ewentualnie moga ja/go oczka bolec. Zrob sobie sama okolo 100 fotek z lampa blyskowa z bliska i wtedy pomysl jak sie dziecko czuje...