Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolanta T.

Do tych, ktorzy krytykuja Polakow

Polecane posty

Gość blockhead
poza tym sorry skarbie nikt tu nie wyzywa zony Polaka.

Gość Jolanta T.
Patka Wariatka, gdzie zauwazylas zebym miala tutaj jakies kumpelki? I co to za nazywanie mnie hipokrytka? Przeciez skrytykowalam wulgaryzmy, obelgi I wyzwiska.

Gość azjatycka franca
swiata i ludzi nie zmienisz choc masz dobre intencje, pa.

Gość abcabcabc111
:D oj chyba nic z tego kulturalnego topiku ci nie wyjdzie jola

Gość ja tez do autorki
Jak rozumiem,chcesz,zeby zachowac wlasciwy styl i forme,ale z trescia,to juz mniej jasne...Rasizm "ciebie nie dotyczy",ale owszem uzywasz tego slowa niewlasciwie,jak juz wyzej powiedziano...

Gość gretadasza
sa fora specjalnie dla zon, kochanek i naloznic wszelkiej masci smoluchow - pakoli, hindusow, arabow i reszty. Moga sobie tam te wszystkie poddane swoich panow i wladcow pisac i przekrzykiwac sie, czyj wladca lepszy - czy ten co pozwala isc do lekarza, kiedy zona chora, czy ten, ktory herbate zrobi, kiedy zone boli zoladek czy tez ten, ktory nie pije i nie bije. Dla bialej kobiety zwiazanej z bialym mezczyzna jest to smniesze wiec budzi smiech. A niunki ciapakow poczucia humoru juz nie maja, skutecznie im to z lebkow wybito :D Wiec niech kazdy siedzi gdzie jego miejsce. Biale z bialymi, ciaploki z ciapolkami :D

Gość Jolanta T.
Nie rozumiem pretensji do mojej osoby. Czy mozecie mi napisac gdzie i czym kogokolwiek urazilam?

Gość blockhead
gretadasza no masz racje dla bialej Polki zwiazanej z bialym Polakiem to smieszne. Reszta swiata ma to gdzies :D

Gość groszek bonduelle
Dziewczyno! Nie to forum! uciekaj stad! Tutaj plugawe polskie kochanki wszelkiej masci Arabow i Paki Cie zjedza!!! nie zauwazylas jeszcze, ze one maja kompleksy i uwazaja sie za gorsze bo wiedza co wszyscy mysla o ciapakach? zreszta napisalas w pierwszym poscie ze nie zwiazalabys sie z takimi to juz masz u nich minus. lepiej bierz nogi za pas bo tu to tylko musisz przyklasnac ciapackim rozklapciochom,. :D

Gość azjatycka franca
gretadasza znasz takie fora ? podaj posmieje sie przed snem :)

Gość iyyyyyyyyyyyyyyy
groszek bonduelle kompleksy to maja raczej te, co je tutaj tak zajadle wyzywaja :D co was to kto z kim sypia? Wy nie macie z kim to sie wyzywacie na innych??

Gość ja tez do autorki
no i tresc jasna ,chociaz autorka pisze bez wulgaryzmow-rasistowska! Forum dla bialych kobiet-z tym to macie szczescie-ze swieca szukac tu niebialej,ale sypiajacych tylko z bialymi! Nawet w RPA zaszly zmiany.. I jestem zona bialego i,ja tez biala,zeby nie tworzyli blednych teorii co niektorzy...

Gość gretadasza
kiedys tu jakas podawala forum dla zon marokancow, hindusow, arabow itd. Tam musza sie zalogowac, nie mozna ot tak sobie wejsc. Jak w haremie :D A niestety biala kobieta zwiazana z bialym mezczyzna ma zupelnie inne myslenie od tej zwiazanej z ciapakiem. Tamte maja juz tak zmienione myslenie, ze ogarnia wrecz przerazenie. Sa bardziej muzulamanskie od allaha czy kogo tam sobie czcza :D Zagryza za jedno zle slowo na ciapakow ale (jak to ror zawsze pisala) nabijaja sie z "Jezuska". Taka ta ich tolerancja :D ciapak bostwo a reszta nie zgadzajaca sie z tym stwierdzeniem to od razu rasista :D Chore baby!

Gość azjatycka franca
jesli sie wzielo ciapaka to nie widze powodu do chwaly lecz do wstydu. Same ciapackie dobrze o tym wiedza dlatego reaguja zloscia i agresja, psychologicznie usprawiedliwione.

Gość Jolanta T.
Ja I tresci rasistowskie? Moglabys napisac mi, w ktorym momencie zauwazylas w moich postach przeslanki rasistowskie? Coraz bardziej mnie zadziwiacie.

Gość ja tez do autorki
jak narazie piszecie tylko WY,a nie one...I jaki macie w tym problem,jezeli jestescie z bialymi?Nie wiem jakie one maja forum,ale jakos mnie wcale nie dziwi,ze zamkniete.

Gość hiehiehie
jakby to forum bylo z przymusem logowania to bys tak nie pisala :D wydaje ci sie ze piszesz anonimowo wiec mozesz wylewac pomyje. Ja sie smieje z takich jak ty zakompleksionych bab, ktore wlasnego zycia nie maja wiec rekompensuja to sobie ujadajac i wylewajac jad na forum :D

Gość azjatycka franca
arabia.pl nie jest zamkniete, mozna poczytac te glupie zakochane przez skype, neta czy urlop tygodniowy, mozna tez madrzejsze, ktore latami sprawdzaly chlopaka "na zywo" zanim nalozyly welon. a tu pisza raczej te, ktore ktore hajtaja sie nas szybko dla wizy ciapaka, zeby go nie pogonili z powrotem, bo same w zyciu do takiej algierii, turcjii indii czy innego pakistanu by za nim nie pojechaly. Wizowe malzenstwa czasowe dla ciapaka, ... dlatego szydzimy. przynajmniej ja.

Gość blockhead
gretadasza a skad ty wiesz jak one mysla? wyczytalas to na kafe? :D

Gość hiehiehie
azjatycka franca szydzisz bo nie ma cie kto posuwac :D

Gość azjatycka franca
co za finezyjny jezyk... posuwac ... wlasnie takie ograniczone chamki wylapuja ciapaki, te inteligentniejsze zmierza takiego konusa ironicznym wzrokiem i odejda z szyderczym smiechem :)

Gość hiehiehie
azjatycka franco przyganial kociol garnkowi

Gość hiehiehie
na poziomie plytek chodnikowych zapomnialas dodac. Konczac ta jakze fascynujaca pseudodyskusje dodam, iz znam wiele Polek w zwiazkach mieszanych i szczerze? Nie dorastacie im do piet. Milego wylewania pomyj :D

Gość mi tez wystarczy--
z tym przejawem inteligencji i z cipka w tytule :-) :-) " Mnie nigdy nie biora za Polke, zawsze sie pytaja czy jestem z Wloszech lub Hiszpanii, ale to juz inny temat."

Gość azjatycka franca
sama w nim jestes wizo nas dwoch nogach dla ciapaka golodupca.

Gość a to w jakim dialekcie...
...azjatycka franka...?jakie narzecze...?

Gość czesto
Zauważyliście, że gdzie temat o muzułmanach tam azjatycka się zjawia i ujada na każdego?

Gość czesto
hiehie Racja niejednej z nich nawet do głowy nie przyszłoby wyzywanie innych obcych ludzi i włażenie im z buciorami do łóżka.

Widze, ze nie mam prawa zrobic sobie przerwy od forum, bo moje adoratorki nie moga zyc beze mnie. I skowyja z tesknoty. Nawet mojego nicku w swoich tematach uzywaja jako tzw. przynety na wieksza popularnosc tematu ;) Juz pancia przyszla i wyslucha strudzonych ;) xx " Rozumiem, ze widzicie tylko krzykliwych, wulgarnych, wywodzacych sie z patologii ludzi na ulicy?" x Nie. Ale to forum jest jak magnes dla takich wlasnie ludzi. I stad takie a nie inne wypowiedzi. xx " Moj maz jest Polakiem. Oboje jestesmy po 30-tce. Maz z twarzy bardzo podobny do aktora Przemka Sadowskiego, wlosy kruczo czarne, zielone oczy, wysoki, nie za chudy, nie za gruby. W Maz ma wielu kolegow, ktorzy moze nie sa tak bardzo przystojni jak on, ale tez nosza sie z klasa" x Az musialam wygooglac tego Sadowskiego, bo nie znam goscia. Szczerze? Nie lubie facetow z wielkimi uszami i kartoflanym nosem. Ale oczywiscie szanuje twoje gusta. Przeciez o gustach sie nie dyskutuje. ;) xx xx "Obracamy sie w kregu ludzi takich jak my sami, nie zwracamy uwagi na jakichs pijakow i prostakow" x Takich jak WY, czyli jakich? Sprecyzuj swoja grupe spoleczna ;) xx xx "Poziom tego forum spadl bardzo w ostatnich latach" Kochana, jesli uwazasz, ze cos tu spada, to musze cie zmartwic. Poziom tutaj jest caly czas taki sam - czyli denny ;) xx xx "Dlaczego Polki tak bardzo sie nie nawidza? Dlaczego dziewczyny jestescie takie wulgarne, obrazacie sie wzajemnie i plujecie jadem?" Dobre pytanie. Ale trzeba je zadac tym, ktore tu wypisuja haniebne komentarze pod adresem kazdego, kto jest z cudzoziemcem ;)

Gość :):D:):D
"Dobre pytanie. Ale trzeba je zadac tym, ktore tu wypisuja haniebne komentarze pod adresem kazdego, kto jest z cudzoziemcem" :D Ot, ciapacki zlew bez rozumu. Nikt sie nie nabija z osob, ktore sa z CUDZOZIEMCEM :D Jedynie z kretynek wiazacych sie z kozimi synami o kolorze kupy. Ot idiotka, ktora nie moze zrozumiec, ze jest szmata dla bialych. Ciapak o posturze siedzacej kozy to zart sam w sobie :D:D:D:D:D Uwielbiam, kiedy nasza naczelna kretynka i blazen przychodzi sie "mundrowac" Yntelygencja rodem z Pcimia Dolnego :D Jak to na te wiejskie dziewuchy dzialaja te smoluchy :D