Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka333

zwrot nadpłaty ,rozliczenie końcowe mieszkania

Polecane posty

Gość martynka333

Witam,z dniem 1 luty złożyłam wypowiedzenie mieszkania,(obowiązywał nas 1 miesięczny okres wypowiedzenia)Mieszkanie zdaliśmy za obu stroną zgodą 25 lutego ponieważ wyjeżdzaliśmy,zdaliśmy klucze,pani oddała kaucje.dziś przyszło do zwrotu nadpłaty za media(właścicielka miała oddać nam pieniążki-1200 zł),pani stwierdziła że musimy jej jeszcze zapłacić za 1 miesiąc marzec bo wypowiedzenie złożyliśmy z data 1luty a nie 31 styczen .Słuchajcie czy to nie chore?ma prawo żądać od nas po rozliczeniu się?przecież my juz tam 3 dni nie mieszkamy.Nawet kluczy nie mamy;)

Gość martynka333
dokładnie to ja umowa była na mnie;)

Gość monika231iok
Nie no jak,zapłaciliście za luty tak?i nie mieszkacie już-wiec za co ONA chce kase za nic?????jakaś chora baba....

ewidentnie próbuje Cię wykręcić na te 1200 zł. Specjalnie przekręciła kota ogonem, żebyś nie chciała zwrotu nadpłaty. Postaw na swoim, a jak nie to powiedz jej, że sprawa trafi do sądu:) powodzenia

Gość martynka333
tak oczywiście zapłaciliśmy za luty -zawsze byly z gory robione oplaty. przyczepiła sie o ten jede dzien wypowiedzenia,jestesmy tego samego zdania ze nie chce po prostu uczciwie oddac nadpłaty;)

Gość martynka333
a swoja drogą nie uważacie ze to jakaś pazerna baba ....jak można sie tak ośmieszać,nie mieszkamy już tam a ona chce od nas pieniadze za kolejny miesiąc.....po prostu nie uwierzylam jak to usłyszałam;)

Gość Januszekpaluszek
Chciwość ludzka nie zna granic.........nic nie musicie jej nic płacic,daj sprawę do sądu-wygrasz na pewno.

Gość Januszekpaluszek
;))))

Gość .....klacz....
na szubienice z nią,,,,,,:)