Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzena z białegostoku

DZIEWCZYNY MACIE TATUAŻE?

Polecane posty

Gość marzena z białegostoku

bo mi na stare lata odbilo i chce sobie walnąć:)na łopatce

mam na łopatce z tyłu 3 mewy. jeszcze sie nie zagoiły. 2 tyg temu robiła. za jilka dni musze jechac na poprawke.

Gość Bądź sobą
Ja też chce zrobić ale ja mam 22 lata:) myślę że maks za rok będę mieć:)

ja mam 24 lata, jeszcze chciałabym imie synka na nadgarstku. ale jeszcze odczekam ze 2 lata, bo musze być pewna ze tego chce. tak jak tego na łopatce.

Gość my robilismy w knajpie,bo najb
mam juz kupe lat wlasnie na łopactce

Wg nid ma czegos takiego jak za stara na tattoo... Ja mam jeden i bede robic drugi...

ja mam dwa. jeden na plecach (okolice prawej nerki) a drugi na nadgarstku ;) gdyby nie to, że mój mąż jest przeciwnikiem i każdy dłuuugo negocjowałam :P to miałabym ich duzo więcej. na razie mam wynegocjowany jeszcze jeden... zrobię niebawem. potem mam szlaban :P

Gość jestemjakajestemnoico
no wlasnie na stare lata sobie zrobilam,powyzej nadgarstka,na wewnetrznej stronie,inicjaly moich ukochanych:meza,corki i syna. dawno to chcialam zrobic i w koncu przed Bozym Narodzeniem sie zdecdowalam. i nie zaluje,jest delikatny i wyglada b.ladnie. a jestem naprawde juz baaaardzo dorosla :-)

Ja mam na posladku ale chce zrobic przez nod wzgorka dopposladka i z czasem na plecy.

Gość kdaskf
:0

ja też mam,od pachwiny,po wzgórek łonowy i kawałek brzucha ;) i planuje jeszcze jeden na plecach :) ale to jeszcze nie teraz :)

Gość jestemjakajestemnoico
kolczyki ma 4,ale tylko w uszach,a o tatuaz tez musialam zawalczyc z mezem . ale to moje cialo,prawda???no i sie nie oszpecilam

Gość Etam gdzie za stara:)
Ile masz lat,że gadasz,że stara?:) Ja mam trzy,więcej nie planuję ani teraz ani w przyszłości. Są kobiety po 40stce co robią pierwszy tatuaż,także śmiało jeżeli masz ochotę. Twoje ciało, więc inni wpływu nie mają:D

Ja mam na łopatce i jest dosyć duży, zrobiłam sobie na 30 -tkę ;)

Gość Jest sporo osób co gada
Jest sporo osób co gada tatuaż,a jak będziesz stara to co No jak to co,to będę się czuć dobrze,że zrobiłam coś co chciałam co lubię,a w wieku 70 lat w bikini latać nie będę,czy w bluzeczce do pępka:D Ps. Mam cztery,planuję czwarty.

ja mam dośc dużo...Mam wytatuowane obydwie łydki, całe lewe ramie, dekolt nadgarstek i prawe przedramie. W przyszłym tyg, idę kończyć lewe ramie...tzn. chcę pociągnąć do łokcia. Uwielbiam tatuaże, nie są one dla mnie niczym złym czy nieodpowiednim...mam męża, dziecko pracuje w urzędzie. Oczywiście w pracy jakos specjalnie nie eksponuje tatuaży ale też ich nie chowam nie wiadomo jak, współpracownicy i szefostwo wiedzą o tatuażach i nie maja nic przeciwko. Pozdrawiam. jak macie jakies pytania o dziary chętnie odpowiem, czy o gojenie czy pielęgnację...

Gość Hehe najlepsze gapienie ludzi
innych których tatuaż przeraża i wiąże się ze złem:D A jak jeszcze masz dziecko,a gdzie Ty matką kryminalistko:D Ja mam na lędźwiach tylko mały, tak wiem są dość nietypowe opinie dla takich kobiet,ale cóż zrobić że bardzo mi się podobał w końcu moje ciało. A puszczać się nie puszczam:D Ludzie i ich światopogląd;)

Gość Ja też mam na lędźwiach
i też czytałam różne opinie na ich temat. Ale mam iść pod dyktando,bo Kasia uważa tak a Marysia tak:) Robimy to dla siebie a nie dla obcych nam ludzi!!!!

Gość Nie nam oceniać tatuaże
Bo każdy robi gdzie lubi. Komuś podoba się na łydce a innemu na ręku. Tatuaż robisz dla siebie czy dla kogoś? Chyba dla siebie,nie? To co Cię obchodzi co kto uważa, można mieć i na pośladku,a widziałam miała babka wystający spod majtek na plaży:D

Gość Traperka :)
Mam na nadgarstku pewna informacje wytatuowana :)

Gość OBCIACH MIEĆ TATUAŻ
CO ZROBICIE NA STAROŚĆ Z NIMI? ZAKRYWAĆ? W LATO PRZY PLUS 30 TEŻ?

Gość Ja na stopi wchodzący
ciut na kostke.

Gość Ja na stopie wchodzący
-e

Gość moja matula rodzicielka
ma tatuaż na łopatce, podziwiam ją, ja bym się bała bólu.

Gość poperam, tatuaze na
łydkach to totalna żenada :D ja żadnego nie mam ale ładne tatuaże są fajne i nie uważam, żeby to był problem, że ma je akurat jakaś mama :)

Gość vadimm czelańsk
Przepięknie Wam się te dzieła sztuki będą prezentować na starej, 70letniej, sflaczałej i pomarszczonej skórze :) Odkopcie wtedy ten topik i pokażcie, jak pięknie zdobią wasze ciała :D